Ook dit jaar zijn de Hooibalen er weer bij :)

Enkele belangrijke wetenswaardigheden over deze serie wedstrijden:

Organisatie:

Atletiekvereniging AVA`70

Wedstrijdsponsor:

Boekelder BV betonboren, Bredevoort

Start- en finishlocatie:

De start en finish van alle wedstrijdonderdelen vindt plaats bij: `t Romienendal, Aladnaweg 3, 7122 RN Aalten

Programma:

13.00 uur: Start 1000 meter ( jongens en meisjes tot en met 9 jaar), 1 ronde

13.10 uur: Start 2000 meter ( jongens en meisjes t/m 15 jaar), 2 ronden

13.30 uur: Start 5 kilometer, 1 ronde

13.30 uur: Start 10 kilometer, 2 ronden

Parcours:

Het cross-parcours is een prachtige afwisseling van zandpaden, grasstroken en asfalt. Daarnaast is het parcours ook glooiend en dit maakt het extra selectief.

Parkeergelegenheid:

Parkeren kan in de nabijheid van start- en finishlocatie. Volg daarbij de borden en aanwijzingen van de verkeersregelaars ter plekke.

Inschrijving:

De voorinschrijving sluit op vrijdagavond om 23.59 uur. Op de wedstrijddag kan er vanaf 12.00 uur worden ingeschreven bij het secretariaat, dat is gevestigd in `t Romienendal. Het inschrijfgeld voor de 1km en 2km bedraagt 3,50 euro en voor de 5km en 10km bedraagt het 7,00 euro. Genoemde bedragen zijn per wedstrijddag!

Afhalen startnummers:

De organisatie verzoekt deelnemers om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheid tot voorinschrijving. Kom op tijd, want er wordt niet van het tijdsschema afgeweken!

Medische verzorging:

EHBO Aalten

Prijzen:

Bij de jeugd zijn er prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 per afstand beschikbaar per leeftijdscategorie. Bij de Senioren zijn er geldprijzen per afstand. De prijzen worden bepaald aan de hand van het eindklassement. Om voor het eindklassement en een herinnering in aanmerking te komen, moet er aan minimaal 3 wedstrijden worden deelgenomen. Voor alle prijswinnaars geldt, dat men bij de prijsuitreiking aanwezig moet zijn.

Uitslagen:

De uitslagen zullen z.s.m. na de wedstrijd worden vermeldt op de site: www.ava70.nl

Algemene voorwaarden:

Deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.