Wat is er mooier voor een atleet, dan tijdens de Olympische Spelen een Nederlands record te scoren? Het werd gepresteerd door AVA`70-lid Adinda Kleinrensink. Niet in Parijs overigens, maar tijdens de Track Meeting op vrijdag 2 augustus, waar de jonge atlete deelnam aan de 4e wedstrijd in de reeks van 5, waaraan telkens een recordaantal atleten aan de start verschijnen. Naast de enorme serie van de verschillende reguliere afstanden, zijn er ook diverse wedstrijdonderdelen voor sporters met een handicap. 
Adinda kwam op de atletiekbaan Maarschalkerweerd in Utrecht uit op de onderdelen kogelstoten en discuswerpen. Met name bij het laatste technische nummer had Adinda al enige tijd het gevoel dat een verbetering van haar persoonlijke record van 17,69 meter eraan zat te komen.  
De Aaltense atlete, uitkomende in de Klasse  F37, bouwde haar wedstrijd prima op en bij de 5e poging was het raak. Adinda wierp de discus naar een afstand van 17,93 meter en dat betekende niet alleen een verbetering van haar persoonlijke record met maar liefst 24 centimeter. Nee, het bleek zelfs een nieuw Nederlands record te zijn. Een geweldige prestatie en uiteraard was Adinda zelf ook ontzettend blij met dit prachtige resultaat. Het zal haar zeker stimuleren om hard te blijven trainen om te kijken wat er nog meer in het vat zit. 
Adinda droomt nog van een Nederlands record bij het speerwerpen en het kogelstoten, dus er ligt nog een mooie uitdaging voor haar!