Er werd flink geboend tijdens de jaarlijkse Carwash dag .

De Carwash is inmiddels al meerdere jaren een vaste waarde op de volle activiteitenkalender van AVA`70. In de maand juli organiseert Team Happy Code dit gebeuren om geld in te zamelen voor hun zomerkamp naar Texel. De parkeerplaats van AVA`70 wordt hiervoor omgetoverd tot een heuse openlucht wasstraat, waar auto`s, busjes, fietsen of brommers een schoonmaakbeurt krijgen.

Al ruim voor het begintijdstip lagen de waterslangen, beschikbaar gesteld door sponsor Boekelder Betonboren, al klaar en werden de emmers met sop gevuld voor een flinke schoonmaakklus. De 25 aanwezige jeugdleden hadden er duidelijk zin in, want de vrolijke muziek klonk uit de boxen en de sfeer was buitengewoon goed. In de loop van de dag werden er tientallen auto`s onder handen genomen en vervolgden glimmend weer hun weg naar de uitgang. Tenslotte nog even afrekenen, een bedankje voor de bijdrage en een vriendelijke groet.

Opmerkelijk was het feit dat Domino`s, bekend van de ovenheerlijke pizza`s, het volledige wagenpark liet boenen door de AVA`70-jeugd en dus een flinke bijdrage leverde. In totaal werd er een prachtige bijdrage gestort in de kamppot en dit zorgt er voor dat de deelnemers een flinke bonuskorting hebben verdiend.

Het verblijf naar Texel vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus a.s. en hier wordt door de junioren al reikhalzend naar uit gekeken!