Luuk Maas, Evert-Jan Westervelt en Björn Koreman

Al een aantal jaren maakt de organisatie van de Gerard Tebroke Memorialloop gebruik van de mogelijkheid om topatleten onder te brengen bij B & B Meiberg 1. De prachtige locatie is eigendom van Evert-Jan en Yvonne Westervelt en zij waren gelijk enthousiast. Evert-Jan is in het dagelijks leven sportdocent bij Schaersvoorde en nadat hij werd gebombardeerd tot aanjager van de Scholierenrun, onderdeel van de GTM-Loop, was het lijntje snel gelegd.
 
Inmiddels hebben al de verschillende topatleten gebruik gemaakt van de gelegenheid om na de wedstrijd te blijven slapen bij B & B de Meiberg en ze waren unaniem razend enthousiast over dit onderkomen. Dit jaar waren Björn Koreman, zijn vriendin en loopmaat Luuk Maas te gast bij Evert-Jan en Yvonne en ze genoten volop. 
 
Na de wedstrijd lekker douchen en vervolgens terug naar het centrum van Aalten om een hapje te eten en een drankje te doen met een aantal AVA-vrijwilligers…. Het is best een bijzonder gebeuren, maar de topatleten hebben zo de mogelijkheid om ook eens even te genieten van een relaxte avond.
 
Op zondagmorgen om 08.00 uur stond er een rustige duurloop op het programma en na het douchen konden de topatleten aanschuiven voor een uitstekend ontbijt. De sfeer aan tafel was bijzonder goed en de hardlopers genoten met volle teugen van al het lekkers dat er voor handen was. Uiteraard werd er even geposeerd voor de camera en werden de plannen voor de nabije toekomst gedeeld.
 
Het was tijd geworden om afscheid te nemen en Evert-Jan en Yvonne werden door de topatleten hartelijk bedankt voor de prettige overnachting in B & B de Meiberg. Zowel Björn als ook Luuk gaven aan graag nog een keer terug te komen, want het 5-sterren onderkomen in Aalten was hun bijzonder goed bevallen. Een mooi en terecht compliment aan het adres van de gastheer. 
 
Luuk Maas voegde daar nog lachend aan toe, dat hij wel terug moet komen, want hij wil de GTM-loop absoluut een keer winnen! Uiteraard is de organisatie van de GTM-Loop bijzonder blij met de bijzonder gastvrije samenwerking met B & B de Meiberg 1 van Evert-Jan en Yvonne.