Rabobankdirecteur Hans van de Guchte en Suzanne Jansen overhandigen de Cheque.

Gedurende een aantal weken in september jl. kon er gestemd worden op een club of vereniging die wel een financieel steuntje in de rug zou kunnen gebruiken. Ook AVA`70 had zich aangemeld voor de RABO ClubSupport en kon rekenen op de volle steun van de aanhang en anderen die de club een warm hart toedragen. Er werd flink op AVA`70 gestemd en dat is natuurlijk altijd prettig om te ervaren. 

Op zaterdag 14 oktober was Rabobankdirecteur Hans van de Guchte samen met medewerkster én AVA`70-lid Suzanne Jansen bij de club te gast om de cheque uit te reiken. Voorafgaande aan de overhandiging werd er in het clubhuis koffie gedronken en werd de Rabo-directeur, die zelf woonachtig is in Harderwijk, bijgepraat over het reilen en zeilen bij de actieve vereniging. Van de Guchte toonde zich zeer geïnteresseerd en enthousiast over de wijze waarop AVA`70 opereert en de jeugd een zeer belangrijke rol geeft binnen de club. 

Uiteraard vond de uitreiking van de cheque plaats op de atletiekbaan, waar zich inmiddels al tientallen leden hadden verzameld voor de overhandiging en de daarbij behorende groepsfoto. De cheque vertegenwoordigde een bedrag van maar liefst €1845,58 en dat is toch weer flink meer dan vorig jaar. Het bedrag zal worden besteedt voor de aanschaf van een nieuwe decoder ten behoeve van de tijdregistratie, waarmee AVA`70 bij al haar wedstrijden in de toekomst de deelnemers razendsnel de eindtijden kan presenteren. AVA`70 wil alle stemmers uiteraard van harte bedanken voor de Support!