O
p zaterdag 28 mei jl. vond de 11e editie plaats van de Gerard Tebroke Memorialloop en onlangs is dit hardloopevenement uitgebreid geëvalueerd. De wedstrijd kende een aantal sterke winnaars en het publiek langs het parcours had veel waardering voor de geleverde prestaties van de atleten en atletes. Zij waren overigens zelf ook erg te spreken over de ambiance en organisatie. Helaas bleef het aantal deelnemers wat achter bij de verwachting. Wat daarvan de reden mag zijn, is vaak moeilijk te achterhalen, maar voor de volgende editie van de GTM-loop zullen een aantal zaken worden aangepast.
Dat het evenement financieel prima scoorde, is vooral te danken aan het feit, dat veel Aaltense bedrijven en de Middenstand de wedstrijd een warm hart toedragen. Het fraaie positieve saldo heeft het bestuur van AVA`70 doen besluiten om een nieuwe, extra laptop aan te schaffen, die o.a. gebruikt kan worden bij de wedstrijden en overige activiteiten.
Het bestuur van AVA wil de organisatie, sponsors, vrijwilligers en deelnemers nogmaals hartelijk bedanken voor de bijdrage aan het slagen van het evenement en hoopt ook volgend jaar op jullie te mogen rekenen!