19e GERARD TEBROKE MEMORIALLOOP

 

De eerste twee onderdelen van het wedstrijdprogramma van de 19e GTM-Loop zijn speciaal bestemd voor de jeugd. Om 16.30 uur valt het startschot van de Intertoys Kidsrun, bestemd voor de jeugd tot en met 9 jaar. Het mooie rondje door het dorp heeft een lengte van 850 meter met natuurlijk weer de doorkomst door de Intertoys-winkel, het grootste speelgoedpaleis van Aalten. Hierna is het de beurt aan de kinderen tot en met 15 jaar voor de Intertoys Kidsrun over 1700 meter. Dat betekent dus twee rondjes door het centrum van Aalten èn dus ook twee keer door de speelgoedwinkel. Hoe leuk is dat…… Bij de finish op de Markt staat het publiek klaar met aanmoedigingen en het applaus!

Natuurlijk hoopt de organisatie dat een heel geel peloton van AVA`70-pupillen in actie komt. Daarnaast staan er inmiddels ook al tientallen kinderen van basisschool de Höve uit de Heurne en van `t Warmelinck uit IJzerlo op de deelnemerslijst. Ook kinderen van andere basisscholen worden “uitgedaagd” om aan deze sportieve wedstrijd deel nemen, want je hoeft immers geen lid te zijn van AVA`70.

Marcel Geling van wedstrijdsponsor Intertoys heeft nog een extraatje in petto, want alle sportieve jonge talenten krijgen een tegoedbon van de speelgoedwinkel. Een extra stimulans dus, om je op te geven voor de Intertoys Kidsrun!   

Geef je voor zondagavond 12 mei a.s. op voor de Gerard Tebroke Memorialloop en de organisatie zorgt er voor dat je voornaam op het startnummer gedrukt gaat worden!

 

Opgave is mogelijk via de site:

www.gerardtebrokeloop.nl

www.ava70.nl

 

Doe het vandaag nog en ontvang je EIGEN startnummer!