Op zaterdag 1 en zondag 2 november a.s. staat Intratuin Bredevoort bol van de diverse activiteiten. Net als in voorgaande jaren heeft onze hoofdsponsor Willy Heinen weer een beroep gedaan op AVA`70 om gedurende het Familyweekend koffie en thee te schenken in het groene warenhuis.

We zijn op zoek naar: KOFFIESCHENKERS M/V

Wat vragen wij: Clubgenoten, die op vrijwillige basis koffie en thee willen schenken in de wereldberoemde AVA`70-koffiecorner. 

Wat bieden wij: Gratis koffie en thee, Veel gezelligheid, Eeuwige roem en waardering van de club. 

De werktijden liggen ergens tussen de opening en de sluiting van de zaak (09.00-17.00 uur). Een specifieke opleiding is niet vereist, want met een beetje hoofdrekenen kom je een heel eind. Wat kennis van de Duitse taal biedt soms voordelen. Horeca-ervaring is geen voorwaarde en ook de leeftijd is onbelangrijk. De dresscode is nog niet bekend, maar zal zeker worden overlegd. 
Er wordt een rooster gemaakt, waarbij de AVA`70 koffiecorner telkens bevrouwd of bemand wordt door 2 personen, gedurende een periode van 2 uur. 
Aanmelding voor deze zeer aantrekkelijke activiteit, kan individueel maar ook als duo. Geef direct even aan op welke momenten je beschikbaar bent.

De coördinatie van het hele gebeuren is in handen van niemand minder dan Ingrid van Zolingen, dus succes verzekerd! Ze zit op kantoor aan haar bureau om de aanmeldingen te verwerken. Haar e-mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt haar natuurlijk ook op trainingen, feestjes en partijtjes laten weten dat je beschikbaar bent.

Laten we er met elkaar voor zorgen, dat we vele liters koffie en thee schenken, want de opbrengst is voor AVA`70!