-      
              Overdracht van een stukje nostalgie 


Met een dubbel gevoel liepen we met het nieuwe eigenaar-echtpaar door ons groene clubgebouwtje. Een paar dagen daarvoor was met hen gesproken over over hun behoefte om willekeurige units te plaatsen in het landschap.

Hoewel toeval niet bestaat, kwam het wel heel mooi bij elkaar dat dit echtpaar serieus op zoek was naar units en AVA’70 op zoek was naar een overnemende partij voor ons nostalgisch huisje.

Bert en Margriet Koskamp-Luiten kunnen ons gebouw goed gebruiken voor de uitbreiding van hun zorgtaken op Zorgboerderij ’t Grievink. Dagelijks begeleiden zij kinderen met autistische kenmerken.    

En op deze manier ontstaat er een win-win situatie. Het is fijn dat ons clubgebouw een nieuw leven krijgt en dienstbaar mag zijn aan kinderen die ons huisje goed kunnen gebruiken. Kinderen met autisme krijgen bij de jeugdtrainingen van AVA’70 de speciale aandacht die zij nodig hebben. Het is daarom een triple-win situatie. We wensen Bert en Margriet veel succes en hun kinderen veel plezier met ons gebouw. Eind januari zal de groene rakker voor rekening en risico van de familie Koskamp opgehaald worden en getransporteerd naar de Sondernweg. Daarbij heeft de familie Koskamp AVA’70 een geldelijke beloning in het vooruitzicht gesteld.

Het AVA’70 gebouw heeft ons vele jaren gediend. Het is ons trouw gebleven en heeft ons beschutting geboden. Het gebouw  blijft beschutting bieden, echter voor een specifiekere doelgroep en op een andere plek. Op het AVA’70 terrein zal een stukje nostalgie verdwijnen. Met een dubbel gevoel zullen we ons gebouw uitzwaaien. Er is ons echter aangeboden om nog eens te komen kijken aan de Sondernweg. Wellicht een voorjaarsloopje waard?