AVA`70 STEUNT ACTIE SERIOUS REQUEST


Serious Request is de jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender 3 FM, waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van het Rode Kruis. Drie DJ`s zijn gedurende 6 dagen opgesloten in het Glazen Huis en mogen in die periode niets eten. Tegelijkertijd draaien ze dag en nacht, in ruil voor een donatie, verzoeknummers voor luisteraars. Verder worden bekende Nederlanders ingezet en worden er dingen geveild. Dit jaar strijkt het Glazen Huis neer in Leiden. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis en moeders die geraakt zijn door de oorlog.

Als officiële partner van 3 FM, heeft Ziveren Kruis Achmea besloten om op een sportieve wijze geld in te zamelen voor dit goede doel. Zij doen dit d.m.v. een sponsorloop. De actie heet: “Meters voor Mama`s!” In 6 verschillende steden kun je aansluiten door hard te lopen of te wandelen en zo geld te verzamelen voor het goede doel. In elke stad zal 3 FM aanwezig zijn met muziek en zullen de deelnemers beloond worden met een gratis feestje. Woensdag 21 december a.s. worden er meters gemaakt in Enschede, waar op het H.J. Heekplein een parcours is uitgezet van 850 meter.
Een aantal AVA`70-leden heeft besloten om de actie te steunen en zullen in Enschede hun steentje bijdragen en rondjes gaan lopen voor het goede doel. AVA steunt de actie van harte van de actieve leden en heeft besloten om de atleten te sponsoren.
We wensen de lopers veel succes en plezier in Enschede!