KERSTBOMEN INZAMELEN
 
 
Ook dit jaar weer heeft AVA’70 de vergunning aangevraagd en gekregen voor het inzamelen van de kerstbomen in de kern van Aalten. Ook heeft de gemeente ons gevraagd de bomen in de buurtschap Barlo willen inzamelen, met dien verstande dat hier de bomen door de bewoners zelf naar een centraal punt gebracht moeten worden, dus niet door ons huis aan huis worden ingezameld, omdat we gewoonweg de mogelijkheden hiervoor niet hebben  Voor AVA’70 is de inzameling een belangrijke bijverdienste. In afwijking tot andere jaren, zullen deze keer de  bomen niet de 1e zaterdag na 6 januari ingezameld worden, maar een week later en wel op zaterdag 15 januari 2011.   Dit omdat AVA’70 op zaterdag 8 januari 2011 de Gelders Overijsselse Crosskampioenschappen in Aalten organiseert. Zoals altijd hebben we weer een flink aantal helpers nodig voor deze klus. Bij dezen doe ik een beroep op jullie hulp op zaterdag 15 januari 2011. Om deze inzameling goed en vlot te laten verlopen moeten we over 6 auto’s met aanhanger kunnen beschikken. Als je hier aan mee wilt doen, graag je naam invullen op de deelnemerslijst in de hal van het clubgebouw. Mocht je niet in het clubgebouw komen, dan kun je ook even met mij bellen, tel. 474027 of via onderstaand e-mail adres. Naast de auto’s met chauffeur, hebben we natuurlijk ook sjouwers nodig. Per auto zou ik graag tenminste 1 volwassen persoon en 2 of 3 al wat grotere jeugdleden willen indelen. Jeugdleden kunnen zich bij Sien aanmelden. Aanvang 09.00 uur bij AVA, einde inzameling omstreeks 15.00 uur. Partners/ouders en bekenden van onze leden mogen zich natuurlijk ook opgeven voor deze inzameling.
 
Voor een natje en droogje wordt uiteraard ook weer gezorgd.
Bij voorbaat dank voor jullie welwillende medewerking en ik hoop op een spontane deelname !
Opgave graag voor vrijdag 7 januari 2010 op de deelnemerslijst in het clubgebouw of tel. 474027 en e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ps. Per voertuig zullen er niet meer mensen mee mogen dan er in de auto kunnen zitten. Meerijden op de aanhangwagen is verboden. Dus wie het eerst komt, het eerst maalt!
 
Coördinator,
Dirk ter Maat