Tot grote hoogte springen!

Ooit 74 AVA`70-talentjes samen met hun trainers de Vogeltjesdans zien doen of dansen op de nieuwste hit van Snelle en Maan? Het gebeurde allemaal op de Lente Meerkamp, die zaterdag 3 april jl. plaats vond op de thuisbasis van de geel-blauwen.

In deze tijden een sportieve activiteiten organiseren valt niet mee. Toch ging men bij AVA`70 de uitdaging aan en besloot een extra editie van de clubkampioenschappen te organiseren voor pupillen, junioren en senioren tot 27 jaar. Het evenement mocht zich verheugen in een enorme belangstelling, want een recordaantal atleten schreef zich in. Het was allemaal wat anders, dan anders, want deelnemers en begeleiders moesten zich houden aan de huisregels en publiek was niet toegestaan. Wapperende vlaggen, kleurrijke ballonnen en lekkere muziek zorgden echter toch voor een puike sfeer. Vanaf 10.00 uur begon het sportieve feest en gingen de pupillen van start met hun meerkamp. Sprint, vortex, polsver, sling en meters maken waren de bekende onderdelen die voor de talentjes op het programma stonden. Er werd flink gestreden, maar wat daarnaast vooral opviel was het grote plezier dat er vanaf spatte. Nadat de scores waren genoteerd en de punten geteld, volgde de prijsuitreiking, waarbij niet alleen de winnaars in de prijzen vielen, maar de organisatie had voor alle deelnemers een medaille in petto . Naast de zeer geslaagde ochtend van de Lente Meerkamp, was het na de lunch de beurt aan de junioren en senioren om hun vorm te tonen. Er brandde gelijk vanaf het begin een flinke strijd los en het was spannend tot het einde aan toe. De sportieve middag leverde ijzersterke kampioenen op, maar ook heel veel sfeer en gezelligheid. Een verbluffende prestatie, die zeker genoemd mag worden, kwam op naam van Mick Wagener. Hij was namelijk eindverantwoordelijke voor de organisatie van de Lente Meerkamp en na alle voorbereidingen en regeltaken, pakte de alleskunner `s middags ook nog even heel overtuigend de titel bij de senioren.

Winnaars van de AVA`70 Lente Meerkamp 2021:

Mini pupillen jongens: Joep Wubbels, Mini pupillen meisjes: Aafke te Kempel, Pupillen C jongens: Siem Jansen, Pupillen C meisjes: Manouk Weber, Pupillen B jongens: Thijs Bom, Pupillen B meisjes: Wiep Rathmer, Pupillen A jongens: Glenn Wassink, Pupillen A meisjes: Laura Wisselink, Junioren D jongens: Lars Meinen, Junioren D meisjes: Amber ter Horst, Junioren C  jongens: Jop Hoftijzer, Junioren C meisjes: Sam Bluiminck, Junioren B jongens: Twan Meinen, Junioren A jongens: Diederik Lensink, Junioren A meisjes: Janneke Gelderblom, Senioren mannen: Mick Wagener   

In het eerste weekend van oktober zullen voor de tweede keer in 2021 de AVA`70 Clubkampioenschappen op de wedstrijdkalender staan. Hopelijk met net zoveel strijd, plezier, enthousiasme en met publiek langs de atletiekbaan! 

Wachten tot je aan de beurt bent hoort er ook bij..

Klik op de link voor de foto's

Ochtend wedstrijd     Middag wedstrijd