In de bouwwereld kan er momenteel wel worden genoten van een lekkere vakantie, maar voor het Techno klusteam van AVA`70 gold dat zeker niet. Donderdagmorgen 29 december waren Lennard Nawijn en Tim te Brake al bijtijds in de weer met de realisatie van een hordenoverkapping. Mart Slotboom had hiervoor een ontwerpgemaakt en Roy Grievink zorgde voor de constructie. Sponsor Nemaco Bouwmachines zorgde voor het plaatmateriaal en de overkapping kon worden afgewerkt. Vanaf nu staan de horden droog op een bruikbare en opvallende plek langs de baan.

De middag werd benut voor de montage van een lichtkrant aan de voorzijde van het clubhuis. Lennard was wederom van de partij en samen met aannemer Geert Wevers, electro-deskundige Ernst-Jan Luiten en alleskunner Walter Vaags werd de lichtkrant gemonteerd. De eerste boodschappen zijn inmiddels ingevoerd en ook al te lezen.

Een dagje klussen leverde een tweetal mooie verrijkingen van onze accommodatie op, gerealiseerd door een stel clubmensen, die goed kunnen hardlopen en daarnaast ook nog knap handig zijn.Vrijwilligers van AVA`70 dus, waar we erg blij mee zijn!!