Mark te Brake in Dijkencross

AVA`70-atleet Mark te Brake nam zondag deel aan de 5 kilometerloop tijdens de 1e aflevering van de Dijkencross in Pannerden. Te Brake was in goed gezelschap, want er verschenen uitstekende lopers aan de start. Mark hield zich goed staande in het deelnemersveld en eindigde op de 8e plaats in een tijd van 18,18 minuten. Een prima prestatie van onze jonge clubgenoot, zeker gezien het feit, dat de afstand volgens (Garmin-)insiders in werkelijkheid 5, 28 kilometer betrof!