Hallo Atleten,

Wat een mooi sportweekend hebben we weer achter de rug. Tweemaal goud, een zilver en een bronzen plak. En in Apeldoorn alleen maar mooie resultaten, schitterend dat was echt genieten. En wat ik het mooiste van alles vind, dat dit met zo'n grote fairplay plaats vind, geen minachtende spreekkoren vanaf de tribunes. Alleen maar supporters die elke atleet, ongeacht cluppie of kleur of ras naar de finish juicht, ook al staan ze daar wel enkele uren voor in de kou. Ik heb tenminste weer echt genoten.

Even alle resultaten van Apeldoorn op een rijtje:

Gerben Duenk (nog geen ava lid) en Henrie liepen de marathon in 3.56.04, het was geen makkie, zeker niet voor Gerben als je als streeftijd 3.30 hebt. Voor Henrie een moeilijke maar mooie training na zo'n zware nacht.

Wim Rensink, allias Claudia liep een keurige 18 km in 1.22.03

De marathonners hadden de opdracht om de 28km lekker als training te lopen zo rond de marathon snelheid, omdat we nog relatief weinig km gemaakt hebben. Iedereen heeft zicht keurig aan deze afspraak gehouden. En ik moet zeggen ondanks deze rem werd er goede tijden gelopen, wat dat betreft zitten we hopelijk op de goede weg.
Tijden:
Evelien 2.28.15; Erik 1.44.00; Wim Brinkman 2.01.17; Gerrit Heersink 2.08.36; Henk Mengers 2.09.57; Gerrit te Lindert 2.11.06 en Henk Lammers 2.22.01.