Zaterdag 31 maart a.s. organiseren onze clubgenoten Jan te Brake jr. en Andre Balke de Alpe d`Huzes Run. Doel van deze recreatieve loop is om geld in te zamelen voor 3 deelnemers aan de Alpe d`Huzes, namelijk Ben Saalmink, Marco Schenk en Henk Heideman. Het trio dat afkomstig is uit Aalten en lid van wielerclub “de Peddelaars”, behoort tot het grote peloton deelnemers en deelneemsters dat op donderdag 7 juni a.s de beroemde Alpenreus meerdere keren zal gaan beklimmen. Jan te Brake en Andre Balke besloten hun fietsmaten te steunen en hebben de hardloopwedstrijd op de kalender gezet.
Het evenement vindt plaats op het voor AVA`70-leden overbekende parcours van de Boekeldercross in de Ringkamp. Het programma luidt als volgt:
13.00 uur: 1 kilometer (tot en met 10 jaar)
13.10 uur: 2 kilometer (tot en met 15 jaar)
13.30 uur: 5 en 15 kilometer
14.00 uur: 10 kilometer
De loop gaat over verharde wegen, zandpaden en bospaden in het prachtige buitengebied van Aalten. De start en finish vinden plaats bij locatie “de Ringkamp”aan de Huiskermatedijk 2, 7121 KL Aalten.
De inschrijving en het afhalen van de startnummers is ter plekke vanaf 12.00 uur mogelijk in het gebouw “de Ringkamp.” De inschrijfkosten voor de 1 en 2 kilometer zijn 2 euro en voor de 5, 10 en 15 kilometer 4 euro. 
 De totale opbrengst komt ten goede aan de 3 deelnemers aan de Alpe d`Huzes.
Verschillende leden van AVA`70 zullen bij het evenement als vrijwilliger worden ingezet en daarnaast kan de organisatie gebruik maken van diverse materialen van de club. Hopelijk lopen er ook heel veel leden mee aan de diverse wedstrijdonderdelen, zodat AVA`70 ook op dat gebied haar steentje bijdraagt

Inschrijven
Flyer
Website
Parcours