En weer heeft AVA`70 er een prachtig evenement bij…..

Met het doel om geld bij elkaar te (hard)lopen, om de kosten te dekken van het bijna wereldberoemde T&F-kamp, staken een handvol jeugdleden de koppen bij elkaar. Het moest iets groots en bijzonders worden, zo was de insteek. Een avondje brainstormen leverde de Track & Fieldcross op, een hardloopwedstrijd op bekend terrein, namelijk de Ringkamp. Met tomeloze inzet en een enorme brok enthousiasme werd er dag en nacht gewerkt aan het programma. We zijn nu 216 facebookberichten en 688 tweets verder en het belooft komende zaterdag een waar circus te gaan worden, met sport en entertainment van de bovenste plank.

De komende dagen gaan we voorbeschouwen op de eerste editie van de Track &Fieldcross, die zomaar wel eens uit kunnen gaan groeien tot een heuse voorjaarsklassieker in de regionale loopwereld! 

Aflevering 1: “kijkje achter de schermen” 

Het Track & Fieldweekend begint al op vrijdagavond 13 maart met een prachtige warming-up. Topatleten Mark te Brake en Jeroen Reintjes geven in het clubhuis van AVA`70 een presentatie, waarbij onderwerpen als wedstrijdvoorbereiding en mentale training uitvoerig aan de orde zullen komen. Het duo heeft de sporen al ruimschoots verdiend in de hardloopsport en behoorden in hun periode als junior tot de absolute top. Ondanks hun jeugdige leeftijd, hebben de atleten al veel ervaring met het lopen van wedstrijden en de lange voorbereiding die daaraan vooraf gaat. Het gaat er niet alleen om, wat je er voor over hebt om op hoog niveau te presteren, maar belangrijker is misschien nog wel, wat je er voor wilt laten.

 

Op deze avond deelt het koppel eigen belevenissen met het publiek. Aan de hand van anekdotes vertellen zij hun goede en ook minder prettige ervaringen, die in veel gevallen veel herkenbaarheid op zullen roepen. Er worden geheimen onthuld, tips gegeven en vragen van het publiek beantwoordt. Kortom, een avond waar je als hartstochtelijk loper of loopster niet mag ontbreken.

De kosten voor deze avond zijn slechts 10 euro. Hierbij is het startnummer voor de Track & Fieldcross inbegrepen, evenals een kop koffie of thee. Het AVA`70-clubhuis opent de poorten om 19.30 uur en het programma gaat om 19.45 uur van start met een openingswoordje van niemand minder dan Erwin Wamelink. Het officiële gedeelte duurt tot een uurtje of half 10, zodat er nog tijd is voor een gezellige na-babbel. Uiteraard niet te lang, want een dag later moet iedereen weer scherp zijn voor de Track & Fieldcross.

De avond is niet alleen voor leden van AVA`70, dus ook belangstellenden van andere verenigingen zijn hierbij van harte uitgenodigd. 

Heb je interesse, stuur dan snel een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.