SPORTIEF WANDELEN VOOR SERIOUS REQUEST 

Er is een run ontstaan om deel te kunnen nemen aan de G.U.V.-Run. De teller van het aantal deelnemers is intussen de 100 al ruim gepasseerd en ook de giften blijven binnen komen.

Omdat niet iedereen even gedreven is in het hardlopen, is er een extra programma-onderdeel toegevoegd, namelijk een wandeltocht over een gedeelte van het parcours. De start zal plaatsvinden om 09.00 uur bij het clubgebouw van AVA`70 en er wordt koers gezet naar café-restaurant Beneman in Vragender, waar men rond half elf hoopt te arriveren. Na een lekker bakje koffie zijn de wandelaars om 11.00 uur getuige van de stop en go van de hardlopers op de parkeerplaats bij Beneman. Daarna wordt begonnen aan de terugtocht.

Er zal stevig worden doorgelopen, waarbij moet worden gedacht aan een gemiddelde van ongeveer 6 kilometer per uur. Iedereen die het leuk vindt om mee te wandelen, kan informatie krijgen bij:

Dirk ter Maat, Emmastraat 2 in Aalten

T: 0543-474027

E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Opgave voor de wandeltocht is (ook) mogelijk via de site: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (link logo Serious Request, rechts boven)

Deelname aan de wandeltocht voor Serious Request is vrij, maar we hopen natuurlijk wel op een kleine sponsorbijdrage voor het goede doel!

Boekeldercross 2022

 

Vier zaterdagen in november kun je mee doen aan de Boekeldercross competitie.
Je doet mee aan de competitie als je 3 keer gefinisht bent op de zelfde afstand.
Kun je maar 1 of 2 keer meedoen of loop je verschillende afstanden is dit geen enkel probleem.

Let op! De starttijden van de 5km, 10km en 15km zijn aangepast! en deze starten allen om 13:30 uur

De wedstrijden:

1km Jeugdcross start 13:00 uur.
2km Jeugdcross start 13:10 uur.
5km start                    13:30 uur.
10km en 15km start   13:30 uur.