Vanmorgen heeft Gerhard Witt afscheid genomen als pupillen trainer van AVA70.
Maar liefst 16 jaar heeft hij de jongste atleetjes de basis technieken van de diverse atletiek onderdelen geleerd.
Dit deed hij op geheel eigen wijze, waarbij de kinderen tijdens het trainen ook nog spelenderwijs de nodige Duitse woorden leerden.
Gerhard vond, dat  gezien zijn leeftijd, de tijd gekomen was om er een punt achter te zetten. Erg jammer, wat ons betreft had hij nog best een aantal jaartjes door kunnen gaan, maar uiteraard hebben wij begrip voor zijn besluit.
Vanmorgen heeft hij voor de laatste keer training gegeven. De andere pupillen trainers hadden voor deze gelegenheid het veld opgepimpt met  de AVA vlag, de Nederlandse vlag en de Duitse vlag. Na een half uurtje werd de training onderbroken om officieel afscheid te nemen van Gerhard  als trainer.
Sien bedankte Gerhard voor zijn jarenlange inzet en wenste hem nog veel plezier bij AVA als sportief wandelaar. Namens het bestuur werd hem en zijn vrouw Hennie een bloemetje aangeboden en van de kinderen en trainers kreeg hij een boek met foto's en tekeningen die door de kinderen gemaakt waren. Gerhard had een presentje voor alle kinderen waaraan een eigenhandig geschreven kaartje met een sportieve groet. Gerhard wenste alle kinderen nog heel veel plezier bij AVA.
Wij wensen Gerhard en zijn vrouw nog een heel goede tijd in goede gezondheid.
En Gerhard als je de AVA kids mist dan kom je gewoon zaterdagmorgen nog maar weer eens naar het AVA-veld

Meer foto's