Beste clubgenoten en vrienden van AVA'70. 

Het gaat weer gebeuren! Aanstaande zondag, 26 juni, organiseert Team Happy Code voor de vijfde keer de "AVA meets Texel Carwash". In deze mail nodigen we jullie uit om de carwash te bezoeken! 

Één van de activiteiten die Team Happy Code organiseert, is “AVA meets Texel”. Een jeugdkamp dat wordt georganiseerd in augustus. Tijdens het kamp verkassen ruim 45 C- en D-junioren voor een aantal dagen naar het prachtige eiland Texel om daar, samen met een 10-tal AVA-leiding, te genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft. En met succes; elk jaar beleven ze de leukste avonturen, wordt er gelachen en heel veel plezier gemaakt! 

Om de kosten voor dit kamp zo laag mogelijk te houden, organiseert Team Happy Code ook dit jaar de AVA meets Texel Carwash. Op zondag 26 juni tussen 10.00 uur en 15.00 uur toveren we de parkeerplaats van AVA'70 om tot autowasstraat en hopen we – samen met diezelfde C- en D junioren - zoveel mogelijk auto’s te wassen. Ook willen we jullie graag verwelkomen! 

Voor €7,50 kun je door onze carwash rijden en op die manier je steentje bijdragen aan het Texelkamp voor de jeugd van AVA’70, want 100% van de opbrengst wordt besteed aan het kamp. Maar dit jaar doen we er een schepje bovenop: bedrijven komen langs met bussen (€12,50 per voertuig) en dit jaar kun je zelfs de mountainbike schoon laten maken voor maar €2,50! Uiteraard is de gehele dag koffie te koop, alle beetjes helpen! 

We hopen jullie aanstaande zondag te zien tijdens de vijfde editie van de AVA meets Texel Carwash, bij AVA op de parkeerplaats! 

Sportieve groetjes, 

Team Happy Code