De Start van de Kidsrun in 2012 

“WIE DE JEUGD HEEFT, HEEFT DE TOEKOMST!!!” 

Op zaterdag 1 juni a.s. vindt in Aalten de 13e editie plaats van de Gerard Tebroke Memorialloop. Het hardloopevenement trekt honderden atleten en atletes naar het dorp, die kunnen rekenen op de aanmoedigingen van het talrijke publiek. Evenals vorig jaar vindt de start en finish plaats op de sfeervol ingerichte Markt in het centrum.

De eerste 2 onderdelen van het programma zijn speciaal  bestemd voor de jonge lopers en loopsters, want uitgangspunt bij AVA`70 is, dat wie de jeugd heeft, heeft ook de toekomst….. 

DE INTERTOYS KIDSRUN 

Om 17.15 uur zal het startschot worden gegeven voor het eerste onderdeel van de G.T.M.-Loop, de Intertoys Kidsrun. Hieraan kunnen meisjes en jongens meedoen tot en met 9 jaar. De start is op de Markt in het centrum van Aalten en er wordt een ronde door het dorp gelopen van 850 meter. Tijdens de wedstrijd wordt er ook nog dwars door de Intertoys gelopen en dat is natuurlijk al een bijzondere belevenis op zich. Eigenaar Marcel Geling vond het een leuk idee, om de kinderen door zijn winkel te laten lopen. Gewoon aan de achterzijde naar binnen en er aan de voorkant weer aan uit. Als de jeugdige sporters weer op de Markt aangekomen zijn, staat daar niet alleen veel publiek om de kids aan te moedigen, maar is er natuurlijk ook de enthousiaste speaker, Henk Borgmeijer uit Dalfsen, om iedereen over de finish “te praten.” 

DE RABOBANK KIDSRUN 

Het deelnemersveld aan de Rabobank Kidsrun vertrekt om 17.30 uur voor hun wedstrijd over 1700 meter. Jongens en meisjes van 10 tot en 15 jaar kunnen aan deze loop deelnemen, waarbij de start en finish ook op de Markt plaatsvinden. Het parcours is gelijk aan dat van de Intertoys Kidsrun, maar moet twee keer afgelegd worden. Dat betekent dus ook, dat de deelnemers twee keer dwars door de mooiste speelgoedwinkel van Aalten lopen. 

Wanneer je het leuk vindt om mee te doen aan de Intertoys Kidsrun of de Rabobank Kidsrun, kun je je nu al opgeven via www.inschrijven.nl. Vul bij de gevraagde plaats “Aalten” in en je wordt doorgelinkt naar de GTM-loop. Je kunt je ook opgeven via de site www.ava70.nl en klikt op de regel “inschrijven.” Voorinschrijven kan tot en met 29 mei a.s. Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag bij het secretariaat dat is gevestigd in het Gemeentehuis van Aalten. Hier kan op zaterdag ook het startnummer opgehaald worden. Kom wel op tijd, want soms is het vlak voor de wedstrijd erg druk! 

GEEF JE SNEL OP VOOR DE INTERTOYS KIDSRUN OF DE RABOBANK KIDSRUN EN DAN ZIEN WE JE OP ZATERDAG 1 JUNI A.S. OP DE MARKT IN AALTEN!!

Inschrijven doe het nu, het kan hier !!

 
JIJ DOET TOCH OOK MEE???