Eindelijke kan en mag het weer! 
Het is feest, de inschrijving voor de T&F Run is open. Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor dé cross van de Achterhoek. Jij wilt toch ook meedoen? 
Schrijf je nu in voor de T&F Run 2022. 19 maart is het zover. 😁


De voorlopige wedstrijd Agenda is bekend

19 maart- T&F Run
27 april- OWM Koningsloop
21 mei- GTM-Loop
8 juni- Alfa Accountants Grachtenloop
12 juli- GUV Walfortloop
23 augustus- Twee Bruggenloop
10 september- Kramprun 
5-12-19-26 november- Boekeldercrosscompetitie,De allereerste wedstrijd van het jaar op Ava-grond komt er weer aan: de Track & Field Run! Op zaterdagmiddag 9 maart klinkt om 13:00 uur het eerste startschot. Alle atleten kunnen hun hart ophalen bij deze gezelligste voorjaarsloop van de Achterhoek! De wedstrijdleiding is volledig in handen van de jonge atleten van het Track & Field Team van Ava’70 en alle opbrengsten van het evenement worden besteed aan het jaarlijkse trainingskamp in mei! Heb jij jouw vrienden, familie, buren, collega’s of klasgenoten al opgetrommeld voor de estafette?!

Schrijf je snel in voor de fantastische Track & Field run: INSCHRIJVEN
Nainschrijving is tot 5 min voor de te lopenwedstrijd ter plaatse nog mogelijk!
 

-- Wil je deelnemen aan de estafette maar heb je nog geen teammaatjes, meld je even bij de organisatie. Wij helpen graag bij de samenstelling van een team. Iedereen moet immers mee kunnen doen aan dit spectaculaire onderdeel. Voor vragen, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. --


Alle deelnemers krijgen na afloop van de wedstrijd een verdiende beloning! De muziek van Joppe Roos knalt uit de speakers, Dirk Vreman is de perfecte spreekstalmeester en de catering draait op volle toeren! Dit wordt een enorm sportfeest!

Programma:
13:00 uur: Rinke Ter Haar Architectuur 1KM Kids Run (t/m 9 jaar)
13:10 uur: Rinke ter Haar Architectuur 2KM Kids Run (t/m 15 jaar)
13:30 uur: Prijsuitreiking Kids Runs

13:45 uur: Fiat Winkelhorst Sprintcross (16+)
14:00 uur: Die Laufprofis Ingenfeld / Weier 5 KM
14:45 uur: Erwin Wamelink Text-Press Jeugdestafette 4x500m (t/m 15 jaar)
15:00 uur: Jansen Eupe Schilderwerken Cross-Estafette

** Het Track & Field Team verkoopt op zaterdag 2 maart bij Jumbo Leussink in Aalten overheerlijk pannenkoekenmeel van Molen Prins van Oranje! De jongens en meiden staan er van 10:00 uur tot 16:00 uur. Het spul is geliefd, dus wees er als de kippen bij. OP = OP!!

Vertrouwenscontactpersoon:

Arja te Brake
Haartsestraat 41-I
7121 CW  Aalten
(0543) 47 37 24
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vertrouwenscontactpersoon Ava’70 

 

Sporten doe je voor je plezier, Ava'70 wil iedereen de mogelijkheid bieden te genieten van sport. Een vereniging waarin iedereen zich thuis kan voelen, ongeacht de sportcapaciteiten en culturele achtergrond. Wij willen een actieve en sportieve vereniging zijn die op basis van goede ontwikkelingsmogelijkheden voor de leden herkend wordt als een aantrekkelijke club.

De club hanteert gedragsregels, die iedereen kent en waaraan iedereen zich houdt.

 

  • Toon respect voor je; trainingsmaatjes, leiders/trainers
  • Spreek elkaar aan en accepteer dit van elkaar
  • Wees een voorbeeld voor anderen
  • Er wordt van je verwacht dat je;

- Niet vloekt

- Niet handtastelijk bent

- Niet discrimineert of intimideert

- Niet pest

- Geen vernielingen aanricht in de kleedkamer of elders op het terrein

- Geen agressief gedrag vertoont

- Na de training of wedstrijd je schoenen buiten schoonmaakt

- Na de training of wedstrijd je evt. gaat douchen

- Geen waardevolle spullen meeneemt naar trainingen of wedstrijden

- Je inzet voor je team, leider en trainer

 

Kleedkamers zijn alleen toegankelijk voor het omkleden voor en na de wedstrijd of training. Kom niet aan andermans spullen in de kleedkamer en daar buiten.

 

Als je je niet aan bovenstaande regels houdt wordt er gepast opgetreden, afhankelijk van de aard van de gebeurtenis. Een tijdelijke schorsing is een mogelijkheid. In geval van vernielingen kun je denken aan het betalen van de aangerichte schade. Herhaaldelijk ongewenst gedrag wordt met de persoon in kwestie besproken, al dan niet in aanwezigheid van ouder/voogd. Bij kinderen t/m 12 jaar worden ouders altijd ingelicht. Kinderen v.a. 12 jaar mogen kiezen of ouders op de hoogte worden gesteld. De vcp kan e.v.t. advies vragen bij Veilig Thuis, wat te doen.

 

Atletiek is een individuele sport, maar trainingen of wedstrijden doe je samen met je trainingsmaatjes waarin er 1 altijd sneller of beter is dan de ander. Het trainen of het meedoen aan een wedstrijd doe je met z’n allen, dus wees samen blij en wees samen teleurgesteld als iets niet helemaal lekker loopt. Zorg vooral voor veel ‘atletiekplezier’ dan is het voor iedereen leuk!

 

Het bestuur en de Vertrouwenscontactpersoon van Ava ‘70 wil dat een ieder zich houdt aan de bovenstaande gedragsregels. Dat maakt dat Ava'70 een vereniging is, waar iedereen welkom is en zich thuis voelt.

 

Natuurlijk kan het gebeuren dat (jeugd) leden zich even helemaal niet thuis voelen of met een probleem rondlopen. Hoe goed je dit ook probeert het te voorkomen.

Als je echt niet meer weet hoe het verder moet, kun je contact opnemen met de Vertrouwenscontactpersoon van Ava’70. Dit kan via mail of telefonisch.

De Vertrouwenscontactpersoon van Ava ’70 heeft een eigen functieprofiel, werkwijze en valt qua status binnen de vereniging onder het bestuur.

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdagmorgen 9:00 uur start de A en B duurlooptraining vanaf Virupa aan de Vierde Broekdijk 19
O.L.V. Ingrid van Zolingen zal er een mooie route gelopen worden door IJzerlo.

We lopen langs de mooiste plekjes van Aalten en omstreken in een gemiddeld tempo van 6min/km.

 

Zondagmorgen gaan we weer toeren met een mooie winterduurloop van 12km of 16 km.
Het tempo zal ongeveer 6min/km zijn. Na afloop is er nog koffie en thee na..--FEESTJUH!!!, het T&F-SportCafe!--

Gezelligheid gaat dit jaar boven alles bij het Sportcafe van vrijdag 9 maart! Een bloedstollende -professionele - pubquiz vormt de rode draad van deze, op voorhand, supergave avond! Geef je nu op, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat je verrassen
Het kan maar zo zijn dat de leden van het T&F-team zichzelf in de verkoop gooien. Van het wassen van je auto, tot het maaien van je gazonnetje en van het schrijven van een persoonlijk gedicht tot een privé atletiekclinic! Breng het hoogste bod uit en het desbetreffende T&F-lid is van jou!

Fanatisme bij de pubquiz!
Noem 3 hits van Justin Bieber? Welk land won het WK voetbal van 2002? Door wie werd Willem van Oranje vermoord? Dit kunnen zomaar een paar vragen zijn van de pubquiz. Ga in 2-, 3- 4- of 5-tallen de strijd aan en maak kans op een leuke prijs! Of: ga op blind date! Meld je aan en je ziet pas op de avond zelf wie jouw teamgenoten zijn!

Deelname aan het Sportcafe kost slechts €10 per persoon (incl. Koffie / hapje en gezelligheid)

Geef je nu op en kom met een goed gevulde knip... 

Het Café is om 20.00u geopend!


Beste pannenkoekenmeel van het westelijk halfrond!

Ook dit jaar doen wij als T&F-team van Ava'70 weer de pannenkoekenactie! Hierbij verkopen wij het overheerlijke en geweldige pannenkoekenmeel van de molen Prins van Oranje uit Bredevoort!  Het is niet alleen lekker, je gaat er ook nog eens gruwelijk hard van lopen! Redenen genoeg om dit wondermeel aan te schaffen. Het mooie is: je kunt het heel lang bewaren in de diepvries! De opbrengst gaat naar het jaarlijkse trainingskamp van het T&F-team. Dit jaar reist het team – in de meivakantie – af naar het Duitse plaatse Daun.

Wanneer kun je dit voortreffelijke meel kopen??

3 maart in Karwei Aalten van 10.00u tot 16.00u. 

- €2,- per zak (kilo) meel

- €5,- voor 3 zakken

Alvast meel reserveren? Dat kan!! Vul je bestelling in op de lijst in het Ava-ClubCafé, of laat een berichtje achter op Facebook!

Voor de eerste keer organiseert de Ava’70 baancompetitie op vrijdag 2 maart een Coopertest. Het doel is om in 12 minuten een zo groot mogelijke  afstand af te leggen en daarmee een objectief beeld te krijgen van je conditie, op basis van normen van de Atletiekunie. Voor leden van AVA’70 is deelname gratis. Ook niet-leden kunnen meedoen, tegen een vergoeding van € 2,50 (inclusief een consumptiebon voor koffie, thee of fris). 

We starten om 19:00 met inlopen op de atletiekbaan, onder leiding van een looptrainer van Ava’70 en aansluitend de Coopertest. Na afloop is er gelegenheid om nog wat te drinken en na te praten in de kantine. De start van de Cooperstest is om 19:30 uur. Afhankelijk van de deelname kunnen er meerdere series worden georganiseerd verdeeld in categorieën en te lopen afstanden. Graag van te voren aan melden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. de afstand die je denkt te kunnen lopen in 12 minuten.