B & B MEIBERG 1

 

Het zal niet zo vaak voorkomen, dat je zomaar 3 Nederlandse topatleten op zondagmorgen aan je ontbijttafel hebt zitten. Het overkwam Evert-Jan Westervelt, die samen met zijn vrouw Yvonne B & B de Meiberg runt in Aalten. De organisatie van de GTM-loop zocht voor een aantal topatleten, die waren uitgenodigd om deel te nemen aan de 10-kilometerwedstrijd een overnachting. Bekend was dat de prachtige accommodatie aan de Meiberg hiervoor meer dan uitstekend geschikt zou zijn. Op de vraag aan Evert-Jan en Yvonne of zij iets wilden betekenen, hoefde het duo niet lang na te denken en zei volmondig: “Jazeker, dat doen we graag!” Zo kon het dus gebeuren, dat de nationale toppers Björn Koremans en Roy Hoornweg te gast waren op deze prachtige locatie. Daar kwam in een later stadium ook nog eens Nederlands recordhouder op de 10 kilometer en halve marathon, Luuk Maas bij. Het kwartet werd volgemaakt met sportfotograaf Arjan Baggerman. Dan hebben we het natuurlijk wel ergens over….

`s Middags waren Evert-Jan en Yvonne in de hardlooparena op de sfeervolle Markt in Aalten getuige van een prachtige wedstrijd op de 10 kilometer. Hun gasten deden het meer dan uitstekend, want Koremans won de race op overtuigende wijze en Hoornweg werd pakte de tweede plek. Luuk Maas zag het allemaal gebeuren en genoot van de prestaties van zijn hardloopmaatjes en de gezellige sfeer bij de finish.

`s Ochtends was het de beurt aan Evert-Jan en Yvonne om een zeer uitgebreid en gezond ontbijt te presenteren voor de sportieve gasten en dat lukte voortreffelijk. Het was een zeer ontspannen en gezellig gebeuren, waar Björn Koremans liet zien op alles te zijn voorbereid, want hij onthulde “een groot geheim” namelijk het gebruik van Echte Appelstroop!

De gasten toonden zich na afloop zeer enthousiast over hun verblijf bij B & B Meiberg 1 en ook Evert-Jan en Yvonne vonden het ook een erg leuke ervaring! Uiteraard wil de organisatie hen bijzonder bedanken voor het gastvrije aanbod om de topatleten te ontvangen. Prachtig dat dit kon……