Nieuwsflits 2

 Zaterdag 6 juni a.s. wordt het centrum van Aalten weer omgetoverd tot een heuse atletiek-arena. Dan vindt namelijk de 15e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop plaats. Het hardloopspektakel van AVA`70 trekt jaarlijks honderden deelnemers naar het dorp en zij kunnen rekenen op de aanmoedigingen van het talrijke publiek. De finish vindt plaats op de sfeervol ingerichte Markt! 

GUV 5 KILOMETERLOOP EN BUSINESSRUN 

“EEN PRACHTIGE UITDAGING VOOR EKE RECREANT” 

Het sluitstuk van het programma van de 15e editie van de GTM-loop vormt de GUV 5 kilometerloop. Ook de Businessrun valt hieronder, dus het is een groot peloton, dat hierbij in actie komt. Het startschot wordt gegeven om 19.15 uur, ter hoogte van bakkerij Dobbelsteen onderaan de Kerkstraat en er wordt eerst een kleine ronde gelopen van 1 kilometer, gevolgd door 2 rondes  van 2 kilometer.

De lopers en loopsters kunnen een pittig en afwisselend parcours verwachten, met korte klimmetjes, asfalt en klinkerwegen. Onderweg is het echter ook zeker genieten geblazen. De sfeervolle doorkomsten in de nabijheid van de Markt zorgen dikwijls voor een extra stoot adrenaline. Dat doet zeker ook de passage door café Leuven. Dit gedeelte is deze editie wederom opgenomen in het parcours en er zal maar liefst 3 keer door de horecagelegenheid worden gerent. Binnenkomst via de achterzijde, vervolgens door de zaal, het café en dan via de voorzijde weer de weg op.  

De finish is na 3 ronden op de sfeervolle Markt, waar de deelnemers naast de aanmoedigingen van het publiek ook nog eens de op zwepende woorden van speaker Henk Borgmeijer kunnen verwachten.

De GUV 5 kilometerloop en Businessrun is in alle opzichten een prachtige krachtmeting om een mooie prestatie neer te zetten! 

Inschrijving is mogelijk via de site:
www.gerardtebrokeloop.nl
www.ava70.nl 

LAAT JE UITDAGEN… EN SCHRIJF JE NU IN!!!!