Op dinsdag 2 december jl. om precies 06.18 uur gebeurde het dan uiteindelijk..

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar op dat tijdstip werd een mijlpaal bereikt in het bestaan van de site van AVA`70. Voor de 500.000e keer in 2014 werd de site van de club bezocht!

Bleef de teller in 2013 net onder de 398.000 hits steken, dit jaar scoort de club een geweldig record. Eindverantwoordelijk voor deze informatiebron is webmaster Marco van Rijs, die de gestuurde berichten plaatst en via het nodige knip- en plakwerk ook vaak voorziet van een plaatje of foto.

Dinsdagavond 9 december werd Marco na de training door voorzitter Dave Posthumus bedankt voor al het werk dat hij verricht voor het actualiseren en het publiceren van het laatste (hardloop)nieuws op de site. Van Rijs mocht een grote slagroomtaart in ontvangst nemen met daarop de tekst: “Voor de beste AVA`70 webmaster, meer dan 500.000 hits.” Marco bedankte de voorzitter voor de mooie woorden en de taart, maar ook de leden die de site zelf voeden met informatie. Na de gebruikelijke fotoshoot werd de taart aangesneden en genoten de aanwezigen van de lekkernij….