Wat was het weer een groot spektakel vanmiddag in Venlo. Henk Mengers,Gerrit Te lindert (alias J Rademaker ) en Wim Brinkman ,hadden zich weer ingeschreven voor de halve marathon in Venlo .Aangekomen bij het stadion De koel van VVV,was er ruimte genoeg in de kleedkamers om je rustig om te kleden . Hierna met bussen naar het centrum van Venlo,voor de start .Op de startweg stonden de tekstenvan de wielerronde van Spanje nog duidelijk op de weg geschreven.Ondanks het mindere weer stonden er weer duizende uitzinnige mensen langs de route,veel met speciale oranje rattels ,om de lopers aan te moedigen (het leek wel weer carnaval ) De eindtijden waren niet het belangrijkste doel deze keer ,omdat alle 3 atleten in de voorbereiding zijn voor de marathon .
Maar aan het eind bleek dat alle 3 erg lekker hadden gelopen (waarschijnlijk door al dat publiek ),en was men dik tevreden met de eind tijd .
Henk Mengers 1.33.58
Gerrit te Lindert 1.35.25
Wim Brinkman 1.30.41

Een ieder die een keer de halve marathon wil lopen ,moet dit zeker een keer in Venlo gaan doen ,het is in een woord GEWELDIG.