De flyer van het Aaltense Sportcafé

AVA’70 organiseert samen met wielervereniging de Peddelaars op vrijdagavond 1 maart a.s. 'Het Aaltense Sportcafé'. Als locatie is hiervoor de fonkelnieuwe zaal van Het Noorden van Aalten gekozen, die speciaal zal worden ingericht.

Het is de organisatie gelukt om een aantal topsporters vast te leggen om deze avond hun verhaal te doen. Wat te denken van marathonloper Michel Butter, topturnster Lieke Wevers en wielrenster Sera Gademan. Thema`s die centraal zullen staan tijdens de gesprekken zijn de sportprestaties, vitaliteit, leven en voeding.

Naast de topsporters is ook Henk-Jan Koershuis uitgenodigd. Hij is naast voedingsdeskundige ook eigenaar van Sportvoedingswebshop en zal op inspirerende en enthousiaste wijze zijn verhaal doen over o.a. het boek dat hij geschreven heeft, getiteld 'de beste Verliezer'. Mark te Brake is tevens één van de gasten en hij is manueel therapeut, speciaal gericht op sportblessures en preventie. Mark Schreurs is in het dagelijks leven sportpodotherapeut en heeft hierover ook zeker tips en tricks te vertellen. Kortom, een zeer gevarieerd gezelschap gasten, dat geïnterviewd zal worden door Winterswijker Lars Duistermaat.

Kaarten voor het Aaltense Sportcafé kosten 8 euro en zijn te bestellen via de site: ava70.eventgoose.com. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

9 maart wordt de Track and Field cross georganiseerd met start en finish op het AVA'70 terrein.

Tijden:

13:00 uur Rinke ter Haar Architectuur 1 km jeugdcross.
13:10 uur Rinke ter Haar Architectuur 2 km jeugdcross.
13:45 uur Auto Winkelhorst 2 km Sprintcross.
14:00 uur Laufgefühl 5km Lange Cross.
14:45 uur J.R. Production 4x500mtr Jeugd estafette.
15:00 uur Jansen Eupe Schilderwerken 4x500mtr estafette.

Inschrijfgeld Jeugdloop 1km en 2 km is 3,- euro
Inschrijfgeld sprintcross en 5km afstand is 5,- euro
Inschrijfgeld Estafettes per team 10,- euro

Eindelijke kan en mag het weer! 
Het is feest, de inschrijving voor de T&F Run is open. Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor dé cross van de Achterhoek. Jij wilt toch ook meedoen? 
Schrijf je nu in voor de T&F Run 2022. 19 maart is het zover. 😁


De voorlopige wedstrijd Agenda is bekend

19 maart- T&F Run
27 april- OWM Koningsloop
21 mei- GTM-Loop
8 juni- Alfa Accountants Grachtenloop
12 juli- GUV Walfortloop
23 augustus- Twee Bruggenloop
10 september- Kramprun 
5-12-19-26 november- Boekeldercrosscompetitie,De allereerste wedstrijd van het jaar op Ava-grond komt er weer aan: de Track & Field Run! Op zaterdagmiddag 9 maart klinkt om 13:00 uur het eerste startschot. Alle atleten kunnen hun hart ophalen bij deze gezelligste voorjaarsloop van de Achterhoek! De wedstrijdleiding is volledig in handen van de jonge atleten van het Track & Field Team van Ava’70 en alle opbrengsten van het evenement worden besteed aan het jaarlijkse trainingskamp in mei! Heb jij jouw vrienden, familie, buren, collega’s of klasgenoten al opgetrommeld voor de estafette?!

Schrijf je snel in voor de fantastische Track & Field run: INSCHRIJVEN
Nainschrijving is tot 5 min voor de te lopenwedstrijd ter plaatse nog mogelijk!
 

-- Wil je deelnemen aan de estafette maar heb je nog geen teammaatjes, meld je even bij de organisatie. Wij helpen graag bij de samenstelling van een team. Iedereen moet immers mee kunnen doen aan dit spectaculaire onderdeel. Voor vragen, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. --


Alle deelnemers krijgen na afloop van de wedstrijd een verdiende beloning! De muziek van Joppe Roos knalt uit de speakers, Dirk Vreman is de perfecte spreekstalmeester en de catering draait op volle toeren! Dit wordt een enorm sportfeest!

Programma:
13:00 uur: Rinke Ter Haar Architectuur 1KM Kids Run (t/m 9 jaar)
13:10 uur: Rinke ter Haar Architectuur 2KM Kids Run (t/m 15 jaar)
13:30 uur: Prijsuitreiking Kids Runs

13:45 uur: Fiat Winkelhorst Sprintcross (16+)
14:00 uur: Die Laufprofis Ingenfeld / Weier 5 KM
14:45 uur: Erwin Wamelink Text-Press Jeugdestafette 4x500m (t/m 15 jaar)
15:00 uur: Jansen Eupe Schilderwerken Cross-Estafette

** Het Track & Field Team verkoopt op zaterdag 2 maart bij Jumbo Leussink in Aalten overheerlijk pannenkoekenmeel van Molen Prins van Oranje! De jongens en meiden staan er van 10:00 uur tot 16:00 uur. Het spul is geliefd, dus wees er als de kippen bij. OP = OP!!

Vertrouwenscontactpersoon:

Arja te Brake
Haartsestraat 41-I
7121 CW  Aalten
(0543) 47 37 24
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vertrouwenscontactpersoon Ava’70 

 

Sporten doe je voor je plezier, Ava'70 wil iedereen de mogelijkheid bieden te genieten van sport. Een vereniging waarin iedereen zich thuis kan voelen, ongeacht de sportcapaciteiten en culturele achtergrond. Wij willen een actieve en sportieve vereniging zijn die op basis van goede ontwikkelingsmogelijkheden voor de leden herkend wordt als een aantrekkelijke club.

De club hanteert gedragsregels, die iedereen kent en waaraan iedereen zich houdt.

 

  • Toon respect voor je; trainingsmaatjes, leiders/trainers
  • Spreek elkaar aan en accepteer dit van elkaar
  • Wees een voorbeeld voor anderen
  • Er wordt van je verwacht dat je;

- Niet vloekt

- Niet handtastelijk bent

- Niet discrimineert of intimideert

- Niet pest

- Geen vernielingen aanricht in de kleedkamer of elders op het terrein

- Geen agressief gedrag vertoont

- Na de training of wedstrijd je schoenen buiten schoonmaakt

- Na de training of wedstrijd je evt. gaat douchen

- Geen waardevolle spullen meeneemt naar trainingen of wedstrijden

- Je inzet voor je team, leider en trainer

 

Kleedkamers zijn alleen toegankelijk voor het omkleden voor en na de wedstrijd of training. Kom niet aan andermans spullen in de kleedkamer en daar buiten.

 

Als je je niet aan bovenstaande regels houdt wordt er gepast opgetreden, afhankelijk van de aard van de gebeurtenis. Een tijdelijke schorsing is een mogelijkheid. In geval van vernielingen kun je denken aan het betalen van de aangerichte schade. Herhaaldelijk ongewenst gedrag wordt met de persoon in kwestie besproken, al dan niet in aanwezigheid van ouder/voogd. Bij kinderen t/m 12 jaar worden ouders altijd ingelicht. Kinderen v.a. 12 jaar mogen kiezen of ouders op de hoogte worden gesteld. De vcp kan e.v.t. advies vragen bij Veilig Thuis, wat te doen.

 

Atletiek is een individuele sport, maar trainingen of wedstrijden doe je samen met je trainingsmaatjes waarin er 1 altijd sneller of beter is dan de ander. Het trainen of het meedoen aan een wedstrijd doe je met z’n allen, dus wees samen blij en wees samen teleurgesteld als iets niet helemaal lekker loopt. Zorg vooral voor veel ‘atletiekplezier’ dan is het voor iedereen leuk!

 

Het bestuur en de Vertrouwenscontactpersoon van Ava ‘70 wil dat een ieder zich houdt aan de bovenstaande gedragsregels. Dat maakt dat Ava'70 een vereniging is, waar iedereen welkom is en zich thuis voelt.

 

Natuurlijk kan het gebeuren dat (jeugd) leden zich even helemaal niet thuis voelen of met een probleem rondlopen. Hoe goed je dit ook probeert het te voorkomen.

Als je echt niet meer weet hoe het verder moet, kun je contact opnemen met de Vertrouwenscontactpersoon van Ava’70. Dit kan via mail of telefonisch.

De Vertrouwenscontactpersoon van Ava ’70 heeft een eigen functieprofiel, werkwijze en valt qua status binnen de vereniging onder het bestuur.

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdagmorgen 9:00 uur start de A en B duurlooptraining vanaf Virupa aan de Vierde Broekdijk 19
O.L.V. Ingrid van Zolingen zal er een mooie route gelopen worden door IJzerlo.

We lopen langs de mooiste plekjes van Aalten en omstreken in een gemiddeld tempo van 6min/km.

 

Zondagmorgen gaan we weer toeren met een mooie winterduurloop van 12km of 16 km.
Het tempo zal ongeveer 6min/km zijn. Na afloop is er nog koffie en thee na..