Tracey Jewell op weg naar haar nieuwe Pr op de 5KM

Wedstrijd verslag door Wim Brinkman


Vanmorgen vroeg werden wij Henk L en Wim B netjes thuis opgehaald door Tracey, om samen naar Oud-Zevenaar te gaan voor de Kroon Ooyse landloop.

Rond 9 uur waren we aanwezig en werden we naar een rustige parkeer plek verwezen, van daar uit was het echter nog een km lopen tot het inschrijfbureau en de startplaats. Gelukkig konden we deze wandeling al vast gebruiken om de spieren wat los te krijgen, wat nodig was, aangezien we zaterdag nog een pittige heuveltraining hadden ondergaan.

Na het inschrijven en uitdelen van flyers van de GTM loop en Kramp run hebben we buiten op de dijk een lekker stukje inlopen. Het was een drukte van belang rondom de kerk en de startplek.

Vele lopers hadden zich op het laatst nog bedacht o.a. Hans Sielias en er was dan ook  een flinke na inschrijving, maar klok slag 10:00 uur ging het startschot voor de 5km.

Na eerst een km. door het dorpje Oud -Zevenaar ging het via een klein maar stevig klimmetje de dijk op en er over en na 3km weer de dijk op, op de weg terug naar Oud -Zevenaar.

In de verte zag je de kerktoren al, maar de dijk kronkelde flink en het was dan ook  nog een hele tippel naar de finish, echter gelukkig ging de laatste 50mtr. weer de dijk af, richting de finishlijn over.

Iedereen was dik tevreden over de gelopen tijd en na een lekkere appel, kopje koffie en of thee weer terug naar de auto waar Tracey nog weer een heerlijke cup cake voor ons had gemaakt .(wordt al bijna gewoonte)

 

Uitslagen: 5km                                     Uitslagen 1km

Tracey Jewell      22.32 (een pr)         Lotte Klein Nibbelink 2e Plaats 
Henk Lammers    23.17
Hans Sielias        21.10
Wim Brinkman    18.34

Alle Uitslagen

Met vriendelijke groet,
Wim Brinkman