GERARD TEBROKE MEMORIALLOOP 2017

 

Nieuwsflits 5

“HARDLOPEN VOOR HET GOEDE DOEL”

 

De voorbereidingen voor de 17e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop op zaterdag 20 mei a.s. zijn inmiddels in volle gang. De komende tijd zullen we op deze site regelmatig nieuwsflitsen plaatsen met wetenswaardigheden over het evenement!

Samen met collega`s, vrienden of kennissen deelnemen aan een hardloopwedstrijd en daarbij ook nog eens een goed doel steunen? Het kan ook dit jaar weer bij de GTM-Loop.

Voor de derde keer op rij vormt de GUV-Bedrijvenloop onderdeel van de wedstrijd over 5 kilometer. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 lopers, loopsters of een mixed-team deelnemen. 

De helft van het inschrijfgeld van de Bedrijvenloop komt ten goede aan de Joanne Foundation, die het levenswerk van Joanne Noordink in Oeganda voortzet. Voor de allerarmsten worden gezondheids- en onderwijsprogramma`s opgezet in dit Afrikaanse land. Ook heeft men de financiering van een aantal waterpompen voor haar rekening genomen.

 

De organisatie heeft er bewust voor gekozen om een lokaal doel te ondersteunen. Er is contact gezocht met Arent en Helma Noordink, die zeer blij verrast waren met de financiële gift, die men tegemoet kan zijn.

 

De volgende teams hebben inmiddels ingeschreven voor de GUV Businessrun:

Klaassen Groep B.V., Dinxperlo

Alfa Accountants en Adviseurs, Aalten

Eggink Maalderink Garantiemakelaars, Aalten

Sportmedx, Winterswijk

Kaemingk Season Decorations, Aalten

GUV Aalten

Koel- en Vrieshuis Lintelo B.V.

Metaflex Doors Europe, Aalten

Estinea Zorg, Aalten

Vaags Ambachtelijke Bedrijvengroep, Aalten

Gemeente Aalten

Reinders Posters, Aalten

BENU Apotheek, Aalten

Lex Laufexperte Björn Weier, Bocholt.

 

Teams voor de Businessrun kunnen zich nog inschrijven. Ook individuele lopers, die willen deelnemen aan de GUV 5 kilometerrun, kunnen zich nog aanmelden. De voorinschrijving sluit op vrijdagavond 19 mei a.s. om 23.59 uur.

Ook op de wedstrijddag zelf, zaterdag 20 mei, is inschrijving nog mogelijk!