Hardlopen is de snelst groeiende sport in Nederland, het is leuk, goed voor je gezondheid en het daagt uit om het uiterste uit jezelf te halen. Zoals je weet vindt dit jaar op 8 september 2012
de 2e editie van de Kramp Run in Varsseveld plaats. Een geweldig evenement waar jong en oud aan de start staan.
 
Als Kramp Run organisatie realiseren wij ons dat goede begeleiding hierbij noodzakelijk is, daarvoor bieden wij speciaal voor de 2e editie de START TO KRAMP RUN CLINICS AAN.
 
De Start to Kramp Run clinics staan in het teken van de Kramp Run. Door middel van clinics proberen wij je vol enthousiasme te ondersteunen op de weg hier naar toe. De clinics bevatten alle facetten van het hardlopen, waaronder een stukje techniek, je conditie opbouwen en het belangrijkste veel gezelligheid. Dit alles onder professionele begeleiding van geschoolde trainers van AVA 70 en AV Argo.
 
De clinics zijn geheel vrijblijvend zodat je zelf kunt kiezen wanneer je wilt komen trainen en het mooiste, deelname is gratis!
 
Ben je enthousiast om deel te nemen aan de START TO KRAMP RUN CLINICS zet dan één, of zelfs alle, data van de clinics in je agenda.
 
Met sportieve groeten,
 
Kramp Run Varsseveld organisatie.
‘’START, GENIET EN FINISH TIJDENS DE KRAMP RUN IN VARSSEVELD’’
 
INFORMATIE

Startlocatie:
Fit In Varsseveld (hier is kleedgelegenheid aanwezig)
Guldenweg 1a
7051 HT Varsseveld
 
Tijd: aanvang 9.30 uur , einde ongeveer 11:30 uur
 
Data clinics:
 
1e clinic
Zondag 17 juni
2e clinic
Zondag 24 juni
3e clinic
Zondag 1 juli
4e clinic
Zondag 12 augustus
5e clinic
Zondag 19 augustus
6e clinic
Zondag 26 augustus