Dinsdag 24 juli a.s. vindt de Zomeravondloop plaats. Het is de derde in een serie van 4 hardloopwedstrijden die AVA`70 tijdens de zomermaanden organiseert.
Enkele wetenswaardigheden over de Zomeravondloop:
 
Start- en finishlocatie:
Accommodatie AVA`70
Bredevoortsestraatweg 110-a
7121 MH Aalten
 
Programma:
19.00 uur: 1 kilometer (kinderen tot en met 9 jaar)
19.15 uur: 2 kilometer (kinderen 10 tot en met 15 jaar)
19.45 uur: 6  en 10 kilometer
 
Parcours:
De 1 kilometer voor kinderen vindt plaats op de atletiekbaan. De 2 kilometer verlaat de accommodatie en loopt via het fietspad richting de Walfortlaan, waar een keerpunt in het parcours zit. Het parcours van de 6 en 10 kilometer gaat over verharde wegen en zandpaden in de omgeving van kasteel `t Walfort en de historische boerderij “Eskes.” De 10 kilometer maakt daarbij nog een extra lus over Haarts grondgebied.
 
Kleedgelegenheid:
Er is de mogelijkheid om te kleden en te douchen in het clubgebouw van AVA`70.
 
Parkeergelegenheid:
Er is een beperkte mogelijkheid om te parkeren op de accommodatie. Uit veiligheidsoogpunt wordt de deelnemers aangeraden te parkeren bij zwembad `t Walfort. Van daaruit is het ongeveer 500 meter lopen naar de atletiekbaan.
 
Inschrijving:
Er is de mogelijkheid om nu al in te schrijven voor de wedstrijd. Hiermee voorkomt u onnodig wachten. Voorinschrijving is mogelijk via  Online Inschrijfbriefje (gesloten)  De voorinschrijving sluit op maandag 23 juli a.s. om 23.59 uur. De betaling geschiedt bij het afhalen van het startnummer. Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag, vanaf 18.00 uur in het clubgebouw.
 
Herinnering:
Elke deelnemer ontvangt bij de finish een medaille.
 
Vragen of nadere informatie:
Dirk ter Maat,
T: 0543-474027
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  
 
VOLGENDE WEDSTRIJD:
  
14 AUGUSTUS: TWEE BRUGGENLOOP