Op deze avond deelt het koppel eigen belevenissen met het publiek. Aan de hand van anekdotes vertellen zij hun goede en ook minder prettige ervaringen, die in veel gevallen veel herkenbaarheid op zullen roepen. Er worden geheimen onthuld, tips gegeven en vragen van het publiek beantwoordt. Kortom, een avond waar je als hartstochtelijk loper of loopster niet mag ontbreken.

De kosten voor deze avond zijn slechts 10 euro. Hierbij is het startnummer voor de Track & Fieldcross inbegrepen, evenals een kop koffie of thee. Het AVA`70-clubhuis opent de poorten om 19.30 uur en het programma gaat om 19.45 uur van start met een openingswoordje van niemand minder dan Erwin Wamelink. Het officiële gedeelte duurt tot een uurtje of half 10, zodat er nog tijd is voor een gezellige na-babbel. Uiteraard niet te lang, want een dag later moet iedereen weer scherp zijn voor de Track & Fieldcross.

De avond is niet alleen voor leden van AVA`70, dus ook belangstellenden van andere verenigingen zijn hierbij van harte uitgenodigd. 

Heb je interesse, stuur dan snel een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.