Na een grondige massage en een fijne knipbeurt voel je je weer fris en fruitig……. Speciaal voor deze veiling wordt de dienst op locatie verricht.
Dit veilingitem is beschikbaar gesteld door Inez Balke en Anita Roos. 

Wanneer men niet in de gelegenheid is, om bij de veiling op zondagmiddag 28 december a.s. aanwezig te zijn, maar wel interesse heeft in één van de artikelen, bestaat er de mogelijkheid om nu al een bod uit te brengen. Stuur een mail met daarin het item waarop je wilt bieden met het geboden bedrag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het uitgebrachte bod wordt door de veilingmeester meegenomen tijdens de biedingen in de zaal. 

Het is overigens nog mogelijk om veilingstukken beschikbaar te stellen of een dienst, dan wel activiteit aan te bieden, dat geveild kan worden. Daarbij heeft de keuringsdienst enkele selectiecriteria opgesteld, maar er is veel mogelijk………
D
aarnaast bestaat er ook altijd nog de gelegenheid om waardevolle spullen of nietszeggende hebbedingen gratis te slijten voor het altijd hilarische Foute Prijzenfestival. De spullen moeten wel met de fiets vervoerd kunnen worden, dus een afgetrapt bankstel of een afgedankte salontafel zal zeker geweigerd worden door de keuringscommissie. Maar verder worden ze blij van (bijna) alles. Inleveren kan nog op zaterdagochtend en natuurlijk op zondagmiddag. 

Het beloofd op zondag 28 december a.s.een bijzonder plezante middag te worden in het clubhuis van AVA`70. De poort gaat om 15.00 uur open en een half uurtje later gaat het spektakel van start!