AVA’70 besteed gewonnen geld nuttig
 
Een jaar na dat atletiekvereniging AVA’70 uit handen van de Rabobank vijftienduizend euro heeft ontvangen, is duidelijk geworden dat het geld niet ligt te rusten in de kluis.

AVA’70 won dit geld vorig jaar tijdens de afdelingsvergadering van de Rabobank. Uit vijf projecten die elk door een andere vereniging werden gepresenteerd, mochten leden van de Rabobank bepalen welke vereniging er met welk geldbedrag naar huis mocht. Uiteindelijk kwam de presentatie van de Aaltense atletiekvereniging het beste uit de bus. AVA”70 heeft inmiddels al verschillende aankopen gedaan zoals: een groot aantal horden, nieuwe speren, een nieuwe afzetbalk voor het verspringen en een discuskooi. Vooral dit laatste was erg noodzakelijk.
 
Tijdens de jaarlijkse ‘klusjesdag’ van AVA’70 kwam ook de gemeenteraad een kijkje nemen bij de atletiekvereniging. Samen met voorzitter Jan Rademaker hebben ze een aantal zaken doorgenomen, dit ging vooral over de huidige en hopelijk in de toekomst nieuwe accommodatie. In ieder geval kan AVA”70 met de aangeschafte materialen weer een tijdje verder. Ook werden er tijdens de pupillentraining een aantal foto’s gemaakt, waar op te zien is hoe de pupillen de nieuwe materialen gebruiken.