Gerrit en Geert poseren blij met hun vrijwilligers attentie.

Jullie maken het verschil!

Vrijwilligers zijn en blijven de kurk waarop het verenigingsleven drijft. Dit is bij alle clubs het geval en dus zeker ook bij AVA`70. Bij alle activiteiten die er worden georganiseerd, kan de organisatie een beroep doen op de vrijwillige inzet van tal van leden. Zo stonden er bij de onlangs georganiseerde Boekeldercrosscompetitie gedurende de 3 wedstrijddagen telkens een peloton van zo`n 50 clubmensen klaar om de wedstrijd en alles wat daarbij komt kijken in goede banen te leiden. Momenteel zijn tientallen jeugdleden in de weer om de vele honderden snoepzakken te vullen en de komende week aan de man of vrouw te brengen. Op 8 januari 2022 zal een batterij aan vrijwilligers in actie komen om de kerstbomen te rapen in Aalten en Bredevoort. Uiteraard is het bestuur van AVA`70 bijzonder blij met al deze inzet van vrijwilligers, die het niet alleen mogelijk maken om tal van activiteiten te organiseren, maar tevens zorgen voor een uitstekende clubsfeer.

Normaliter vindt er op de tweede zaterdag van het jaar een grootse vrijwilligersavond plaats, maar vanwege de coronabeperkingen is deze feestavond voorlopig in de ijskast gezet. Toch wilde het bestuur alle vrijwilligers graag belonen voor hun inzet in 2021. Daarom werden alle leden die in het afgelopen jaar op welke wijze dan ook een vrijwillige bijdrage hebben geleverd aan het verenigingsleven van AVA`70 uitgenodigd om een attentie te komen scoren. Tientallen gevulde rugzakken stonden in het clubhuis klaar en het gulle gebaar werd dankbaar in ontvangst genomen en bijzonder gewaardeerd.

Voor 2022 staan er bij AVA`70 tal van activiteiten op de planning, waarbij de inzet van de vrijwilligers weer hard nodig zal zijn. De club kan vast en zeker weer rekenen op de inzet van de trouwe club van vrijwilligers!