Enorm trots ben ik op al onze trainers.
Maar dit keer wil ik even de jeugdtrainers er uit lichten. In deze tijden wordt er een enorm beroep gedaan op hun flexibiliteit, creativiteit en clubliefde.
- Elke 2 weken komen er nieuwe richtlijnen rondom COVID19. Onze toppers spelen erop in.
- Iedereen lijkt een mening te hebben over deze richtlijnen en de naleving ervan, maar onze toppers proberen ze op te volgen.
- Door de quarantaine richtlijnen vallen er regelmatig trainers uit. De andere toppers staan klaar om ze te vervangen
- Nog nooit hebben we in korte tijd zoveel nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen maar onze toppers spelen het klaar en creëren een nieuwe trainingsgroep.
- Al weken zijn onze toppers druk om een hele lastige puzzel voor de zaaltrainingen en groepindelingen te leggen. Er wordt geïnventariseerd wat de trainers willen, de sociale samenhang van groepen wordt bekeken. Door COVID vindt dat allemaal op afstand van elkaar via het internet plaats. Onze toppers spelen het klaar.
- Dit jaar zijn er een paar trainers begonnen aan een HBO en universitaire opleiding, de binnenkant van het schoolgebouw hebben ze nog amper gezien. Maar onze toppers zijn, geheel belangeloos, present bij AVA'70.
- Leuke evenementen kunnen niet doorgaan maar onze toppers zitten niet bij de pakken neer en verzinnen leuke alternatieven voor onze jeugdleden
Mocht je ook het geluk hebben om één van onze toppers tegen het lijf te lopen, STEEK DAN OOK TWEE DUIMEN OMHOOG, ze verdienen het