De zomervakantie is weer ten einde en dat betekent dat bij AVA`70 de voorbereidingen worden opgestart voor de Najaarsclinic, een cursus “Hardlopen voor beginners.” De eerste trainingsavond vindt plaats op maandag 31 augustus a.s. om 19.30 uur op het complex AVA`70, Bredevoortsestraatweg 110-a in Aalten. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00. Hiervoor krijgen de deelnemers:

  • 10 trainingen op maandagavond
  • 2 extra trainingen op zaterdag in de Ringkamp
  • koffie en thee na afloop van de training. 

Voorafgaand aan de cursus, wordt er op zaterdag 29 augustus een gratis introductiemiddag gegeven voor mogelijk belangstellenden. Deze proeftraining duurt een half uur en begint om 14.00 uur. Hiervoor dient men sportkleding en sportschoenen mee te nemen. 

Aan deze najaarsclinic kunnen maximaal 20 beginnende lopers en loopsters deelnemen. Voor dit aantal is gekozen om de deelnemers voldoende aandacht te kunnen geven tijdens de trainingen en daarom zullen er ook meerdere trainers worden ingezet.  

De lopers- en loopsters die besluiten om na de clinic lid te worden van AVA`70, zullen worden ingedeeld bij de D-groep. De vaste trainingsavond voor niveau D wordt de woensdagavond en daarnaast vindt er ook nog een duurtraining plaats op  maandag. 

Voor nadere informatie en aanmelding kan men terecht bij:

Johan Assink: T: 06-51785657 
Marco van Rijs:T: 06-26802680

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.