22 Maart Officiële opening van het nieuwe AVA ’70 complex.

Hoewel door onze zweetdruppeltjes de nieuwe baan al ‘gedoopt’ is en we in de kantine al menig gezellige aprés-loop koffie of thee genuttig hebben, gaan we zaterdag 22 maart tot een gedenkwaardige dag maken in de AVA ’70 geschiedenis.
En iedereen mag hier aan mee doen. Opa’s oma’s, papa’s, mamma’s, broertjes en zusjes. 

Om 15:00 is de start, en we beginnen rustig met koffie, thee, en/of ranja.

Langzaam aan voeren we het tempo iets op, zodat om 16:00 uur de officiële opening van het complex door prominente Avajanen, kan plaats vinden. 

Circa 16:30 maken we er een klein sprintje naar dé spelen, want voor de kleine jeugd, gemiddelde jeugd en oude jeugd staan diverse gezellige bezigheden op het programma.Voor de kleinsten hebben we een kleine, laagdrempelige hindernisbaan bedacht met allerlei spelletjes zoals touwtrekken, zaklopen, steltlopen en busgooien.
Voor de jongens en meisjes vanaf 10/11 jaar mag er, samen met de oudere jeugd, geschoten worden op houten vogels.
Er zijn twee vogels besteld, en het is de bedoeling dat deze er beiden afgeschoten worden. Natuurlijk onder begeleiding van een echte schutter. De winnaars of winnaressen hebben behalve eeuwige roem, ook een mooie attentie te pakken.
Dit alles zal begeleid worden door Lennard, die door zijn mix van muziek een ieder weet te motiveren.

U denkt misschien dat dit de finale is, maar nee, er komt nog veel meer! Want omstreeks half 6 staat de pannenkoekcarrousel én patatkraam klaar om alle sporters te voorzien van de nodige energie. Immers, we zijn nog niet klaar. 

Omstreeks 19:30 uur zal DJ Lennard het volume iets opschroeven om de die-hards, die nog een dansje wagen, aan te moedigen tot in de laatste uurtjes tot de finish. 

De koffie, thee en ranja is voor rekening van de club. Echter voor fris, wijn, bier en patat wordt een kleine vergoeding gevraagd van € 0,70 per consumptie.