AVA`70 draagt ook bij de 5e editie van de Kramprun weer ruimschoots haar steentje bij, zowel achter de schermen als in de hardlooparena.

De organisatie is nog op zoek naar een aantal actieve vrijwilligers, die op de wedstrijddag bereid zijn om mee te werken. Zo kan er geholpen worden bij de opbouw van het parcours, waar zaterdagmorgen 12 september a.s. om 10.00 uur mee begonnen wordt. Tijdens de wedstrijd zijn er in de bijzonder gezellige finishstraat de verschillende werkzaamheden te verrichten, zoals het uitdelen van medailles, water, fruit en goodiebags en het inschenken van alcoholvrij bier voor de atleten en atletes. Na de Toprun wordt vrijwel direct begonnen met het afbreken van het parcours.

Meldt je aan als vrijwilliger bij Linda Scholten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Frank Roos (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en ervaar de prachtige sfeer van de Kramprun eens vanaf de zijlijn!