S
inds zaterdag 17 januari is AVA’70 een 13-tal juryleden rijker.

De Atletiekunie heeft AVA’70 benaderd voor een pilot-opleiding.

Jeugdatletiek wedstrijden worden vanaf 2015 in een nieuw jasje gegoten. Het nieuwe concept heet Athletics Champs. AVA’70 is vanaf het begin een sterk voorvechter geweest van deze opzet. We zijn zo gecharmeerd van deze opzet omdat kinderen continu en veel aan het bewegen zijn. Natuurlijk moeten er ook prestaties neergezet worden, maar plezier tijdens de wedstrijden staat voorop.

Geen baanwedstrijd zonder regels en daar hebben we mensen voor nodig. Een oproep op de website heeft opgeleverd dat 13 kanjers de opleiding gevolgd hebben. Een bult huiswerk thuis maken en een praktische sessie op de AVA’70 baan was het gevolg.

We gaan ons ook in 2015 voor de regio inzetten voor een echte baanwedstrijd bij AVA’70. Fijn dat deze 13 hebben aangegeven ingezet willen worden voor de begeleiding en jurering van deze prachtige wedstrijden. Alle 13: Bedankt voor jullie inzet en deelname en van harte gefeliciteerd!

De geslaagden zijn:
Mariska Wagener (hoofd jury), Sien Meinen (hoofd jury), André Balke (hoofd jury), Mirjam Dunnewold (hoofd jury), Leonie Rijks, Roel Schreurs, Sam ter Haar, Martine Piek, Christian Köchl, Dave Posthumus (hoofd jury), Jerrel Balke, Gertjan Bentert en Diana Schulingkamp.