Michiel Wellink wordt in het zonnetje gezet door bestuurslid Joke Balke
Met op de achtergrond Showmaster Frank Roos..

 Het is inmiddels al een mooie traditie…

Om het peloton vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, worden ze allemaal uitgenodigd voor een gezellige feestavond. De organisatie was dit jaar in handen van Joke Balke, Ingrid van Zolingen en Gerdie Duenk en ze hadden “goud” als dresscode gekozen. Dit refereert waarschijnlijk aan het feit dat de vereniging over een gouden generatie vrijwilligers beschikt, die AVA`70 kleur geeft. Het merendeel van de gasten had gehoor gegeven aan het kledingverzoek en dat zorgde direct ook al voor een gezellige sfeer in het feestelijk versierde clubhuis. De stroom vrijwilligers hield lekker aan en het onderkomen stond van voor tot achter vol met vrijwilligers. Het muzikale duo van Zolingen kreeg jong en oud aan het dansen en dit vergrootte uiteraard de gezelligheid.

Nog meer winnaars..

Een niet geheel onbelangrijk onderdeel van de jaarlijkse vrijwilligersavond van AVA`70 is de uitreiking van de diverse prijzen en telkens komen er weer nieuwe onderdelen bij. Zo viel Dirk ter Maat dit jaar in de prijzen en hij kreeg als krasse knar voor zijn grote verdiensten voor de club, de Dreesprijs 2018. AVA`70 Clubheld van het Jaar, Marco van Rijs, mocht een mooie oorkonde in ontvangst nemen en een mand met versnaperingen. Trainer van 2018 werd Jan te Brake jr. en deze prestigieuze onderscheiding werd hem door de hele zaal volledig gegund. Met name voor haar grote verdiensten voor de jeugdafdeling was er een fraaie beker voor Sien Meinen, die met de oeuvreprijs aan de haal ging. Erwin Wamelink werd tot grote hilariteit van zijn hondstrouwe aanhang gehuldigd en kreeg de AVA`70 promotieprijs uitgereikt. Een terechte onderscheiding overigens, want hij laat geen moment onbenut om de vereniging in de spotlights te zetten. De jeugd drukt meer en meer de neus aan het venster bij AVA`70 en daar zit erg veel talent bij. Michiel Wellink is zo`n jongeling, die veel organisatietalent in zich heeft en zich vaak inzet voor de club. Hij werd dan ook terecht verkozen tot Jeugdvrijwilliger van het jaar. Een geweldige staat van dienst, met tal van kwaliteiten hebben er voor gezorgd dat onder luid applaus, Evelien Hillen de award voor de Vrijwilliger van het jaar 2018 werd overhandigd. Wat was ze blij verrast…

Inmiddels had op de parkeerplaats voor het clubhuis de foodtruck het luik open geklapt en konden de magen worden gevuld. Het smaakte fabulous en er werd dan ook gretig gebruik gemaakt van deze culinaire gelegenheid.

Binnen in de feestzaal steeg de temperatuur tot ongekende hoogte, evenals de sfeer. De gouden hits wisselden elkaar in snel tempo op en jong en oud mengde zich op de dansvloer. Dit veranderde nauwelijks toen de livemuziek plaats maakte voor DJ Joppe en het volume nog lichtelijk werd opgekrikt. De vrijwilligers maakte het allemaal niets uit, want zij genoten met volle teugen van de sfeer en gezelligheid.

Iets later dan gepland, kwam er een einde aan de vrijwilligersavond 2019 en gingen de feestgangers zeer tevreden huiswaarts. Voor menigeen zou het een nachtje slapen van korte duur zijn, want de volgende ochtend stond de eerste klus al weer op de kalender, namelijk het inzamelen van de Kerstbomen in Aalten en Bredevoort.

Tsja… en dat lukt niet zonder vrijwilligers, gouden vrijwilligers! 

De Twee Bruggenloop

                                     
 
                                                                                                                                                           
 

Hoofdsponsor AVA'70

 
 
 

Zoeken