Van Panhuis Fysiotherapeuten

Specialisten met ervaring
Heeft u lichamelijke klachten en wenst u geholpen te worden door een gespecialiseerde en ervaren therapeut, of wilt u een advies waar u zelf mee aan de slag kunt? Maak dan gerust een afspraak. Wij zijn uw specialist!
Al tientallen jaren uw vertrouwde praktijk voor Fysiotherapie in Aalten en omstreken.
Ook voor een second opinion kunt u bij ons terecht. Wij leveren een deskundige beoordeling en staan voor een hoog kwalitatieve en persoonlijke behandeling. Door een goede diagnose krijgt u de juiste therapie. Uw fysiotherapeut is direct toegankelijk, u heeft geen verwijzing nodig.
Onze praktijk
Onze praktijk heeft twee vestigingen. De hoofdvestiging aan de Bredevoortsestraatweg 40A te Aalten en een locatie binnen het Gezondheidsplein de Koeweide.
Aan de Bredevoortsestraatweg hebben we zes ruime behandelkamers en een grote oefenzaal met veel apparatuur. Deze oefenzaal wordt naast oefentherapie en revalidatie, ook gebruikt voor groepstrainingen onder begeleiding van één van onze therapeuten.
Op deze locatie beschikken wij over echografie-apparaat voor aanvullend onderzoek en apparatuur voor Shockwave en EPTE (Echogeleide Percutane Therapeutische Electrolyse).
De tweede locatie is binnen het Gezondheidsplein de Koeweide, waar zich ook een apotheek, een huisartsenpraktijk, een tandartsenpraktijk, een diëtiste en bandagist bevindt. Hier is er één ruime behandelkamer met oefenapparatuur.
Onze visie
Dat u wordt gehoord, gezien en geholpen is voor ons leidend.
Uw hulpvraag zo goed mogelijk proberen te begrijpen, bespreekbaar maken, zodat u weet wat wij U kunnen bieden en wat u van ons kunt verwachten. Zo nodig doen we dat in overleg met collega’s van een andere discipline.