Hoi allemaal,

Ook al is het buiten nog wat frisjes, de winter is bijna voorbij. In deze jeugdflits willen jullie vertellen wat er allemaal gaat gebeuren. Je ontvangt van ons hiervan een mailtje, dit briefje, maar hou ook goed onze AVA website in de gaten. 

www.ava70.nl 

Een paar weetjes (noteer deze data maar vast in je agenda)
Zaterdag 2 maart gaan we met z’n allen naar Winterswijk (zie hieronder)

Zaterdag 30 Maart
hebben we een jeugd/club sponsorloop op onze AVA baan. Het feest begint om 11.00 uur.

Vanaf 1 april stoppen de zaaltrainingen en gaan we weer buiten trainen. Je krijgt over een paar weken een informatieboekje van ons en de groepsindeling.

We krijgen een nieuwe baan en een nieuw clubgebouw. De werkzaamheden beginnen al binnenkort. Daarom kunnen we een tijd niet op de baan trainen, maar verhuizen we naar het sportveld van Schaersvoorde. Je krijgt hier nog een keer een jeugdflits voor.

De stedenwedstrijden komen er weer aan. Ook deze informatie komt in het informatieboekje. (krijg je over een paar weken).

ZATERDAG - 2 Maart – ENGELSE MIJLENLOOP

Aankomende zaterdag vertrekken we vanaf 12.00 uur van de AVA baan.
We gaan niet naar Engeland, maar naar Winterswijk. Daar gaan we 1 hele mijl of een 1/2e Engelse mijl lopen (1,6 km of 0,8 km).

Reuze gezellig en het zou fijn zijn als een paar ouders willen meerijden. Graag vooraf opgeven via email van Sien
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (er is geen baan training op deze dag)

See you at the AVA been euh. baan.

Voor vragen: bel 06-26923751 of mail Sien.