De voorbereidingen voor de sponsorloop, die zaterdag 30 maart a.s. plaatsvindt op de accommodatie bij AVA`70, is intussen in volle gang. Achter de schermen wordt er het nodige werk verzet om alles in goede banen te leiden en er een gezellige dag van te maken.

Het programma ziet er als volgt uit:

10.30 – 11.00 uur: Laatste etappe “Sportief Wandelen”

11.00 – 11.20 uur: Pupillen C en de mini-pupillen

11.30 – 11.55 uur: Pupillen A en B

12.00 – 13.30 uur: Lunchbreak

13.30 – 13.55 uur: Junioren

14.00 – 14.30 uur: Senioren tot en met 47 jaar (M/V)

14.30 – 15.00 uur: Senioren vanaf 48 jaar (M/V)

15.00 – 17.00 uur: Gezellig samenzijn

 

Tijdens de lunchbreak is er van alles op en rond de baan te doen. Kinderen kunnen met stoepkrijt de baan oppimpen of samen met de Paashaas eieren gaan zoeken, die verstopt zullen worden op het complex.

Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Mariska van de Berg is benoemd tot hoofd “Pannenkoeken bakken”en dat beloofd een hele klus te gaan worden. Molen “Prins van Oranje” uit Bredevoort heeft hiervoor maar liefst 10 kilogram pannenkoekenmeel beschikbaar gesteld. De firma Koskamp uit IJzerlo levert biologische eieren, terwijl het draaiplateau van dhr. Fukkink afkomstig is, en waardoor in korte tijd de lekkerste pannenkoeken gereed zullen zijn voor consumptie. Dat de lekkernijen niet met de hand hoeven te worden gegeten is te danken aan partycentrum `t Noorden, dat voor het bestek, de bordjes en de servetten zorgt.

Daarnaast ie er ook nog een team aanwezig met een schat aan horeca-ervaring, dat samen voor een hapje, een sapje, een praatje en zonodig voor een dansje zal zorgen. Extra bijzonder is natuurlijk de actie “bak een taart, AVA`70 is het waard!” Meer dan 15 clubgenoten zullen hun bakkunsten aanspreken om voor een heerlijke, verrassende en veelzijdige keuze aan delicatesse te zorgen.

Zeer smakelijke vormen van sponsoring natuurlijk, waar de organisatie erg blij mee is.

Verheugend is het tevens te melden, dat De Onderlinge Waarborg Maatschappij Aalten (O.W.M.) al in een  vroeg stadium aangaf de sponsorloop een warm hart toe te dragen en besloot een fraai geldbedrag beschikbaar te stellen.

 

De sponsorformulieren zijn de afgelopen week uitgereikt aan alle leden tijdens de trainingen. (Extra) exemplaren liggen in het clubgebouw  of zijn via de trainers verkrijgbaar.

De organisatie hoopt natuurlijk dat zoveel mogelijk leden aan de sponsorloop mee zullen doen, zodat er een mooi bedrag wordt ingezameld, dat bestemd is voor de inrichting van het nieuwe clubgebouw. Alle reden dus om opa`s, oma`s, familie, vrienden, buren kennissen, collega`s en bedrijven te vragen om te sponsoren. Daarnaast is er op en rond de baan van alles te doen en hopen we er met elkaar een sportieve en gezellige AVA`70-dag van te maken!