Niet alleen de temperatuur steeg de afgelopen week behoorlijk, ook de interi€meter, die aangeeft hoeveel geld er ingezameld is voor de inrichting van het nieuwe clubgebouw, deed dat. Daar was eigenlijk geen rekening mee gehouden, gezien het feit dat er geen activiteiten op de kalender stonden.

Naar nu bleek, is er tijdens het Damesuitje in november 2012 een spontane inzamelingsactie op touw gezet en dit leverde € 54,45 op. Een mooi gebaar van de dames, die volgens onbevestigde berichten ook nog eens een bijzonder geslaagde avond hebben gehad. Het “mannenavondje” staat voor juni a.s. op de agenda, dus we zijn benieuwd……. 

In januari jl. kregen we nog een hele mooie gift binnen, die het noemen meer dan waard is. Het personeel van onze sponsor Westerveld en Vossers mag jaarlijks een doel aangeven, waaraan een gift wordt uitgekeerd. Een bijdrage aan het nieuwe clubgebouw van AVA`70 werd uitverkozen en zo werd er het fraaie bedrag van €250,00 overgemaakt. Uiteraard bedanken we de personeelsleden van Westerveld en Vossers hartelijk voor deze bijdrage! 

Door deze beide onverwachte giften is de stand van de interi€meter op dit moment: €11.700,45!!!