GERARD TEBROKE MEMORIALLOOP 2018

 

De voorbereidingen voor de 18e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop op zaterdag 19 mei a.s. zijn inmiddels in volle gang. De komende tijd zullen we op deze site regelmatig nieuwsflitsen plaatsen met wetenswaardigheden over het evenement!

 

Geeling Aalten

“INTERTOYS KIDSRUN”

De eerste twee onderdelen van het wedstrijdprogramma van de GTM-Loop zijn speciaal bestemd voor de jeugd. Om 16.30 uur valt het startschot van de Intertoys Kidsrun, bestemd voor de jeugd tot en met 9 jaar. Een leuk rondje door het dorp met een lengte van 850 meter met natuurlijk weer de doorkomst door de Intertoys-winkel, het grootste speelgoedpaleis van Aalten. Hierna is het de beurt aan de kinderen tot en met 15 jaar voor de Intertoys Kidsrun over 1700 meter. Dat betekent dus twee rondjes door het centrum van Aalten èn dus ook twee keer door de speelgoedwinkel. Hoe leuk is dat……

Op vrijdag 27 april deden aan de Koningsloop meer dan 250 kinderen deel.

Natuurlijk hoopt de organisatie van de GTM-Loop dat er ook op 19 mei a.s. een heel geel peloton van AVA`70-pupillen in actie komt. Maar we zouden het ook heel erg leuk vinden als vriendjes en vriendinnetjes van school aan deze sportieve wedstrijd deel nemen, want je hoeft immers geen lid te zijn van AVA`70. Tijdens de bijna 20 de clinics die op de basisscholen zijn gegeven, was het enthousiasme groot en bleek dat veel kinderen goed kunnen hardlopen en het ook erg leuken vinden om te doen.

Marcel Geling van Intertoys heeft nog een extraatje in petto, want ELKE deelnemer aan de Intertoys Kidsrun ontvangt een waardebon. Daarnaast krijgt ook iedereen bij de finish een mooie medaille en een goodiebag.   

Geef je voor 13 mei a.s. op voor de Gerard Tebroke Memorialloop en de organisatie zorgt er voor dat je voornaam op het startnummer gedrukt gaat worden!

 

Opgave is mogelijk via de site:

www.gerardtebrokeloop.nl

www.ava70.nl

 

Doe het vandaag nog en ontvang je EIGEN startnummer!

Koningsloop 2019

                                     

Start To Run Cursus

Hoofdsponsor AVA'70

 
 
 

Zoeken