INSCHRIJVING KRAMPRUN LOOPT STORM 
Limiet van 600 lopers 5 kilometerrun bereikt…….
 
Vooraf leek het een onmogelijk groot aantal: 600 deelnemers aan de Business- en Recreatie Run. Maar nu, een kleine 2 weken voor de start van de KrampRun is dit aantal al bereikt en heeft de organisatie besloten om de inschrijving te sluiten. Dit om een goede doorstroming op het parcours te waarborgen. Het is en blijft een recreatieve run, maar iedereen moet zoveel mogelijk de gelegenheid hebben, om in zijn of haar tempo op een prettige en verantwoorde manier de 5 kilometer door het centrum van Varsseveld af te leggen.
Mocht je je nog niet ingeschreven hebben, dan vragen we begrip voor de genomen beslissing. Je bent natuurlijk wel van harte welkom, om op 8 september als toeschouwer aanwezig te zijn en te genieten van de sfeer en de ambiance van de 2e editie van de KrampRun. Hopelijk mogen we je dan in 2013 wel tot de deelnemers rekenen. 
De inschrijvingen van de 1 en 2 kilometer KidsRun is nog wel open en kinderen kunnen zich tot en met zondag 2 september a.s. aanmelden via de site:www.kramprunvarsseveld.nl. ook kunnen kinderen zich op vrijdagavond 7 september inschrijven in `t Borchuus in het centrum van Varsseveld. Aanmelden op de wedstrijddag zelf is NIET mogelijk! 

  8 sept. de dag van de Kramp Run nadert met rasse schreden. De organisatie kampt, ondanks herhaalde oproepen, nog met een aantal lege plekken. Met deze lege plekken bedoelen we dat er op vrijdag 7 sept. s’morgens/s’middags nog een paar mensen bij moeten komen om dranghekken naar Varsseveld te brengen en voor de zaterdag nog een aantal mensen die mee willen helpen met de opbouw van het parcours in Varsseveld. Heeft iemand gelegenheid om vrijdag overdag even een paar uurtjes te helpen dan is de klus snel geklaard. De zaterdag gaat wat meer tijd in zitten, maar het is ook zo, vele handen meken ligt werk. Ook deze klus is dan in een paar uurtjes geklaard. We doen ook speciale oproep, zeker aan de mensen die hebben meegelopen, om na afloop even mee te helpen met het opruimen van het parcours. Afgelopen jaar waren maar een paar mensen bezig met het opruimen en die hebben zich werkelijk het vuur uit de sloffen gesjouwd. Dit moet je als atleet toch niet willen, niet alleen de lusten, maar ook de ........!  Graag zie jullie medewerking spoedig tegemoet, of informeer even bij mij wat je zo al doen kunt.
 
Dirk ter Maat, e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.