Dinsdag staat de Zomeravondloop op de agenda en hierbij nog enkele wetenswaardigheden: 

* Starttijden:

19.00 uur: 1 kilometer, jeugdloop voor jongens en meisjes tot en met 9 jaar.
19.15 uur: 2 kilometer, jeugdloop voor jongens en meisjes vanaf 10jaar.
19.45 uur: 6  en 10 kilometer 

* Parcours:

De start en finish van de beide jeugdlopen is naast het clubgebouw en het is een zogenaamd heen- en weer parcours, d.w.z. dat er een draaipunt halverwege is. De start van de 6  en 10 kilometer is op 200 meter van het clubgebouw bij de ingang van de fietstunnel. De finish is net als bij de jeugdlopen naast het clubgebouw. Het een en ander heeft te maken met het feit dat er op dit moment hard wordt gewerkt aan de nieuwe atletiekbaan en dus voor dit alternatieve parcours is gekozen. 

* Herinnering:

Voor elke deelnemer is er bij de finish een medaille als herinnering, naast uiteraard het goede gevoel van de geleverde prestatie. De uitslagen van de wedstrijd zullen zo spoedig mogelijk na afloop op de site vermeld worden. 

* Parkeermogelijkheden:

I.v.m. met de verschillende bouwactiviteiten, zijn de parkeermogelijkheden op de accommodatie op dit moment zeer beperkt. We verzoeken de deelnemers dan ook zoveel mogelijk met de fiets naar de wedstrijd te komen. Auto`s kunnen het best geparkeerd worden in de nabijheid van zwembad `t Walfort. 

* Inschrijving:

De voorinschrijving is nog mogelijk tot en met maandagavond, 22 juli a.s.

23.59 uur. Het voordeel van voorinschrijving is, dat de organisatie de gegevens alvast kan invoeren, waardoor lange wachttijden mogelijk kunnen worden voorkomen.

Na-inschrijving is op de wedstrijddag mogelijk vanaf 18.00 uur in het clubgebouw.

De kosten zijn voor de jeugdlopen € 2,50 en voor de 6 en 10 kilometer € 4,00. 

* Weersverwachting:

De verwachting is dat de temperatuur rond de start van de wedstrijd tropisch zal zijn (mogelijk boven de 30 graden). In combinatie met de zwakke wind en de hoge luchtvochtigheid zal dit zeer warm aanvoelen.

Er zal daarom onderweg een waterpost langs het parcours worden ingericht.

Desondanks adviseert de organisatie om niet te hard van start te gaan en rekening te houden met de warme omstandigheden.

Drink voorafgaand aan de wedstrijd voldoende!