Afgelopen weekend vonden voor de eerste keer de clubkampioenschappen plaats op de nieuwe atletiekbaan en dit zorgde voor prachtige prestaties, veel gezelligheid  en grote activiteit rondom de baan.

Maandag 7 oktober was er een volgende mijlpaal in het jaar 2013. Toen werd de site van de club, www.ava70.nl, voor de 250.000 keer bezocht in dit kalenderjaar. Een kwart miljoen hits dus, waarmee overduidelijk is aangetoond dat de site zich mag verheugen in een grote belangstelling van de leden, maar zeker ook van een grote groep surfers, die de site van AVA`70 met regelmaat bezoeken.

Een woord van dank aan allen, die hieraan een bijdrage leveren, door artikelen te schrijven over wedstrijden die bezocht worden of verhalen te schrijven over activiteiten die de club organiseert. Ook de tips over hardloopgerelateerde onderwerpen krijgen dikwijls aandacht.

Een speciaal woord van dank is zeker op zijn plaats voor webmaster Marco van Rijs. Hoewel hij afkomstig is uit het kleine Bredevoort, denkt hij groot en komt dan ook tot grootse prestaties. Het is zo gek nog niet te bedenken of Marco zoekt er wel een passende foto bij en pimpt zodoende de lay-out van de artikelen schitterend op. De site van AVA`70 ziet er zodoende altijd “gelikt” uit en is erg actueel met informatie.

We dagen iedereen uit, om de site te blijven bezoeken en zo mogelijk een bijdrage te leveren met leuke wetenswaardigheden over hardlopen in het algemeen en AVA`70 in het bijzonder!

We gaan op naar de 300.000 hits in 2013!

Boekeldercross 2022

 

Vier zaterdagen in november kun je mee doen aan de Boekeldercross competitie.
Je doet mee aan de competitie als je 3 keer gefinisht bent op de zelfde afstand.
Kun je maar 1 of 2 keer meedoen of loop je verschillende afstanden is dit geen enkel probleem.

Let op! De starttijden van de 5km, 10km en 15km zijn aangepast! en deze starten allen om 13:30 uur

De wedstrijden:

1km Jeugdcross start 13:00 uur.
2km Jeugdcross start 13:10 uur.
5km start                    13:30 uur.
10km en 15km start   13:30 uur.