Het is inmiddels december en dat betekent……. Snoepzakkuh!

Na een raar en bijzonder jaar, wil het T&F-team 2021 toch in stijl afsluiten. Evenals voorgaande jaren wordt dit gedaan met de inmiddels bekende snoepzakkenactie. Het T&F-team heeft wederom Jorick Wubbels van SPAR Bredevoort bereid gevonden om hierbij een flink aandeel te sponsoren. De opbrengst van de actie gaat naar het jaarlijkse trainingskamp, dat in mei 2022 zal gaan plaatsvinden.

Er zijn normale, goed gevulde snoepzakken, maar ook peuterzakken. De prijs is slechts 2 euro per zak. Het ophalen van de zakken kan op donderdag 30 december a.s. tussen 10.00-16.00 uur bij AVA`70, uiteraard volgens de geldende coronamaatregelen. Dit betekent dat er bij de accommodatie een drive-thru wordt ingericht. Als service worden bestellingen van minimaal 10 zakken deze dag thuis afgeleverd. De betaling kan contant of er wordt een tikkie gestuurd. Tevens kan er bij AVA`70 met de PIN worden betaald. 

Het clubhuis van AVA`70 heeft momenteel veel weg van een heuse snoepfabriek, waarbij alle ruimtes optimaal worden benut als opslag.  Inmiddels komen de bestellingen goed op gang en de teller loopt dagelijks verder op.  

Snoepzakken-coördinator Tim Mengerink hierover: “op dit moment zijn er, na een vlugge telling, een kleine 1000 zakken verkocht, maar het zal me niet verbazen als het er intussen al flink meer zijn. Vorig jaar gingen er ruim 3000 van de hand en we hopen natuurlijk stiekem, dat we dit aantal ook nu weer kunnen scoren.  

Tot 27 december a.s. kunnen bestellingen worden geplaatst, zodat het team van inpakkers ook voldoende tijd heeft om alles op tijd klaar te hebben. Om de snoepzakken te bestellen, hoef je overigens geen lid van AVA`70 te zijn. We kunnen ons voorstellen dat bedrijven het misschien wel leuk vinden, om de kinderen van  werknemers te verrassen met een snoepzak. Maar dit geldt natuurlijk ook voor een club, school of buurtvereniging die dit willen gaan doen.

Neem vooral contact met ons op, dan maken we dit keurig in orde! Voor vragen of bestellingen kan er contact worden opgenomen met: Tim Mengerink

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ernst-Jan Luiten vult de Carbid Bus voor het startschot Oudejaarsloop in 2019....
Glühwein, oliebollen en quizen in ons fijne clubcafeetje en het laatste stukkie samen hardlopen, het wordt ons allemaal door de neus geboord! Maar....... niet getreurd, de oudejaarsloop gaat door.
Hoe pakken we het aan?
Bij het clubgebouw liggen routekaartjes en antwoordformulieren. Als je de route van circa 5 of 10 kilometer volgt, kom je her en der vragen en opdrachten tegen. Bij terugkomst bij het clubgebouw gooi je het ingevulde formulier in de Ava-brievenbus. De winnaars gaan uiteraard met prachtige prijzen aan de haal. Met de jury wordt niet gecorrespondeerd over de uitslag.
Je kunt de route individueel of met tweetallen afleggen. Vergeet niet om een pen mee te nemen en schrijf je naam op het formulier.
De route is op de 31e van 08:00 uur tot 23:59 uur geopend voor alle Ava-wandelaars, hardlopers en aanverwanten.
Veel plezier en een fijne jaarwisseling!

 Elk jaar wordt er vooraf een groepsfoto gemaakt.. 

Op vrijdag 27 december a.s. vindt de 12e editie plaats van de Late Kerst, Vroege Nieuwjaarsloop. De traditionele hardloopactiviteit vormt jaarlijks een sportief breekpunt tussen de verschillende Feestdagen, waarbij de nodige calorieën naar binnen worden gewerkt en de passiviteit vaak zegeviert.

Dit jaar zijn de start en de finish bij de Schoppe, de horecagelegenheid van vakantiepark de Twee Bruggen. Er wordt een mooi en afwisselend parcours gelopen door het mooie buitengebied van Corle. Er zijn 2 afstanden, namelijk 11 en ruim 14 kilometer en de snelheid waarin wordt gelopen zal de rond de 6,00 en 6,20 minuten per kilometer liggen. De eerste 9 à 10 kilometer blijft de groep bij elkaar, waarna een afsplitsing volgt.

We starten om 10.00 uur bij restaurant de Schoppe, Meenkmolenweg 23, 7109 AH Winterswijk (Miste). Na afloop is er de gelegenheid om koffie of thee te drinken. Neem hiervoor wat klein geld mee.

Geef je snel op en geniet van dit mooie tussendoortje….

 Opgave: www.geertwevers.blogspot.com

Om deel te nemen aan de Late Kerst, Vroege Nieuwjaarsloop 2019, hoef je geen lid te zijn van AVA`70, dus iedereen is welkom!!!

Maandag 31 december omstreeks 13:00 uur wil AVA'70 het jaar weer traditioneel afsluiten met een "Oudejaars-duurloop."
Het vertrek is gezamelijk en na enige kilometers kan er gekozen worden voor diverse afstand groepjes.
voor de jeugdleden zal er een spannend bosspel gehouden worden.
Na afloop kan er nog gezellig het jaar doorgenomen worden met een oliebol en een drankje.

Kom jij ook? wink

Zondag 16 december is de laatste zondags duurloop van 2018.

Dit keer een mooie tocht van 12 km, we toeren rustig door het mooie landschap van de Haart.
En natuurlijk sluiten we deze keer ook weer af met koffie / thee en wat lekkers er bij.

We vertrekken om 10:00 uur vanaf AVA'70 in een tempo van ongeveer 6 min. / km.

(Er wordt nog sneeuw verwacht) .. hoe mooi kan het zijn. :) 

De komende 2 weken zal de Website verhuizen naar een andere Webserver.
Het kan zijn dat de Layout daardoor anders is dan u gewend bent en soms zelfs even Offline zijn is zelfs mogelijk. 

 

 

  

Op 31 december a.s. sluit AVA`70 het jaar op sportieve wijze af met de traditionele oudejaarsloop. Nog 1 keer worden in 2016 de hardloopschoenen gestrikt voor een afsluitende duurloop. Om 13.00 uur vindt het gezamenlijke vertrek plaats bij het clubhuis van AVA`70 en er kan gekozen worden voor verschillende afstanden, dus iedereen kan op zijn of haar niveau aansluiten bij een groep. Ook de jeugdactiviteit begint om 13.00 uur en de trainers zullen zeker weer een gezellige en sportieve bezigheid op touw zetten.

Na de training kan er in het clubhuis gezellig worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Langzaam wordt er toegewerkt naar het moment waar al velen dagen, zo niet weken naar uitkijken…

de AVA`70-sportverkiezing van het jaar 2016. Erwin Wamelink zal op geheel eigen wijze de genomineerden aankondigen en de uitslagen bekendmaken. Velen denken dat het reeds een gelopen koers is, maar niets blijkt minder waar. De blonde pijl is al tijdenlang koortsachtig bezig om de statistieken te analyseren en de inzendingen van clubgenoten te verwerken. In het clubgebouw staat nog een doos met tientallen nominaties, suggesties en waardevolle informatie te wachten, dus dat wordt nog nachtwerk. Wamelink kennende, zal hij zich hier zeker mee gaan redden. Voor de winnaars en winnaressen wacht behalve de eeuwige roem, ook een zeer toepasselijk en vast en zeker waardevol geschenk. De sportverkiezing vormt dan ook een bijzonder spannend sluitstuk van 2016. Iedereen wordt dan ook van harte uitgenodigd om bij dit sportieve hoogtepunt aanwezig te zijn. Je kunt immers zomaar de gelukkige zijn, want niets en niemand is zo onvoorspelbaar als een sportverkiezing en helemaal als Erwin Wamelink de leiding in handen heeft…

Om 17.00 uur wordt het licht in de clubhuis van AVA`70 voor de laatste keer in 2016 gedoofd!Voor alle vrijwilligers van Ava70 wordt er een feestavond georganiseerd op 7 januari. Geef je snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.